Francoise: wat voel ik me goed

Francoise collage min197kilo 3

Afvallen lukte nooit

Hoeveel diëten ik al geprobeerd heb? Talloze. Echt afvallen deed ik nooit. Soms een paar kilo, meer lukte me niet – met of zonder begeleiding. Het resultaat was nihil.

Ik werd onzeker over mijn lichaam, vermeed de spiegel en wilde mezelf al helemaal niet meer op foto’s zien. Het bleef knagen: ik wilde afvallen.

Zou PowerSlim anders zijn?

De PowerSlim berichten bleven mijn aandacht trekken en eind mei ben ik bij Astrid van La Peau Satin langsgeweest voor een kennismakingsgesprek. Wat mij in het PowerSlim programma vooral aansprak waren de zes eetmomenten per dag – zou afvallen zonder honger lijden echt mogelijk zijn? Daarnaast had ik met Astrid gelijk een goede klik. Ik hoefde niet langer na te denken en ben gelijk met PowerSlim begonnen.

Het fijne van PowerSlim is dat ik geen moment het gevoel heb gehad ‘aan het lijnen’ te zijn. Ik was constant goed verzadigd, voelde mezelf met de dag fitter worden en de kilo’s gingen er bijna als vanzelf af.

Afvallen zonder te sporten

Door lichamelijke klachten was ik een tijdlang niet in staat om te gaan sporten. Gelukkig had dat geen invloed op het tempo van afvallen. Ik was me dagelijks bewust van wat ik at (en waartegen ik ‘dankjewel’ zei) en kon daardoor een blijvende verandering bewerkstelligen.

Nu, vijf maanden later, ben ik bijna 20 kilo afgevallen en ik straal. Ik geniet van elke dag en kijk regelmatig op de website van PowerSlim voor nieuwe recepten die me lekker lijken.

Begeleiding was heel fijn

De begeleiding van Astrid heb ik als prettig en heel belangrijk ervaren. Bij één van mijn eerdere pogingen om af te vallen, had ik het idee ‘op het matje te worden geroepen’. Bij Astrid kon ik met mijn vragen, onzekerheden en frustaties terecht, zonder ‘beoordeeld’ te worden. De consulten waren daardoor leerzaam, maar ook gezellig. Ik keek er echt naar uit.

Gewichtsbehoud

Nu ik in de fase gewichtsbehoud zit, zie ik Astrid minder vaak. Maar ik krijg telkens voldoende steun en inspiratie mee voor de komende weken. Ik zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Wil je ook afvallen? PowerSlim is een investering in jezelf en is deze dubbel en dwars waard.

Francoise Tieland, november 2020

Wil je, net als Francoise, afvallen en jezelf weer goed voelen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

francoise collage min197 2