Geeske: ik heb mijn balans gevonden

Geeske collage min245kilo LaPeauSatin

Mijn conditie was ver te zoeken

Als een hele poos vertelde ik mezelf dat ik wilde gaan afvallen. Mijn conditie liet te wensen over (traplopen zonder hijgen kon ik niet), ik had last van mijn knieën en enkels en als ik in de spiegel keek, was ik niet blij.

Willen en doen is niet hetzelfde, dat heb ik wel gemerkt. In juni 2018 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een afspraak gemaakt van Willy van La Peau Satin. Dat gesprek verliep open en prettig. Vol goede voornemens ben ik met het PowerSlim starterspakket naar huis gegaan.

De zomer van 2018 was lang en warm – en ik kon me er niet toe zetten met het programma te beginnen. In september belde Willy me en zei: kom nog eens langs Geeske, dan fris ik je geheugen op en daarna begin je gewoon. Dit was net het zetje dat ik nodig had!

Na de vakantie ben ik gaan PowerSlimmen

Zo begon ik dus in september met mijn nieuwe gezonde leefstijl. Ik wilde niet alleen afvallen, ik ging het ook doen. In het begin was het even zoeken: wat vind ik lekker, hoe ga ik het organiseren om 6x op een dag te eten – maar na een week of 4 had ik mijn ritme gevonden.

De wekelijkse weegmomenten gaven mij rust en vertrouwen en ook vreselijk veel zin om door te gaan. Ik heb er veel van geleerd – kennis over voeding, maar ook inzicht in mijn eigen gedrag.

Ik had zoveel plezier in het traject, dat ik het verlies van kilo’s eigenlijk van ondergeschikt belang vond. Er waren weken, dat ik me wat minder strikt aan het programma hield, bijvoorbeeld in december en tijdens onze vakantie naar Rome. Maar daarna vond ik het fijn om mezelf weer te herpakken. En dat lukte ook. Ik heb zelfs mijn streefgewicht naar beneden bijgesteld omdat het afvallen veel makkelijker ging dan ik verwacht had.

Geeske – min 25 kilo: ik heb mijn balans gevonden

Al met al ben ik in een half jaar toch bijna 25 kilo afgevallen en dat voelt geweldig. Ik ben minder snel moe, ik huppel nu de trap af én op, ik heb bijna geen last meer van mijn gewrichten en ik kan een hele nieuwe garderobe aanschaffen. Maar het allerfijnste vind ik de gedachte dat ik voel dat ik een nieuwe manier van leven en eten heb ontdekt, die  goed bij me past. Ik ben echt helemaal in balans. Laat de zomer nu maar komen!

Geeske, mei 2019

Wil je, net als Geeske, je balans vinden en blijvend afvallen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

 

Geeske collage min245kilo LaPeauSatin