Grada: er moest iets gebeuren

Drie tabletten per dag

Vijf jaar geleden viel ik op eigen kracht 8 kilo af met koolhydraatarm eten. Daar was ik best trots op. Maar ja, ga je weer ‘gewoon eten’, dan komen die kilo’s er sluipenderwijs weer bij. Na verloop van tijd stond de teller weer bijna op de oude stand. Jammer, maar dat was niet mijn grootste probleem. Dat was diabetes. Reeds jaren ben ik bekend met insulineresistentie*. Inmiddels slikte ik drie tabletten metformine per dag en ik werd er een beetje moedeloos van.

PowerSlim 3 dagen proberen

Begin september 2017 lees ik de tekst van La Peau Satin uit Leerdam over een 3 dagen PowerSlim proefpakket. Zal ik …? Er moest iets gebeuren! Ik denk niet langer na en maak een afspraak met Sandra van La Peau Satin in Culemborg.

Na die drie dagen ben ik ruim 1 kilo lichter en daarom besluit ik verder te gaan met het 8 dagen starterspakket.

Met de meegeleverde boodschappenlijst en de aanvullende producten van PowerSlim is het prima vol te houden en zelfs lekker, gewoon te doen dus! Met hulp van coach Sandra wen ik aan een nieuwe leefstijl. Eind december ben ik 10 kilo lichter, fantastisch. Maar het ultieme joepie-moment komt bij de diabetescontrole. Mijn waarden zijn flink gezakt en er mag zelfs een tablet af.

Ik blijf inmiddels een paar jaar keurig op gewicht. De driemaandelijkse controle bij de diabetesverpleegkundige zal uitwijzen of de suikerwaarden ook in balans blijven.

Dan roep ik twee keer joepie!

* Insuline is het hormoon dat de bloedsuiker verlaagt. Het houdt de bloedsuikerspiegel in balans. Zodra je lichaam niet meer goed reageert op insuline, blijft er te veel bloedsuiker ongebruikt in het bloed zitten en dat is ongezond. [bron Diabetesfonds]

Grada Hooijer, december 2019

PS: moet er bij jou, net als bij Grada, echt iets gebeuren? Wil je afvallen en gezonder worden? Bel 0345 724905 en maak een afspraak voor een gratis Intake afvallen. Je kunt ons ook een e-mail sturen.