GRATIS Lichaamsanalyse banner

Zou je graag meer willen weten over je lichaamssamenstelling en hoe je deze kunt verbeteren?

Willy

Het getal in kilo’s op de weegschaal zegt niet alles over je gezondheid. Als PS. food & lifestyle coach kan ik je hierin meer inzicht  geven. Met behulp van een professionele weegschaal en een persoonlijk advies.

 

 

 

Lichaamssamenstelling

Je lichaam bestaat voornamelijk uit spieren, vet en water. Op het moment dat je een bepaald dieet gaat volgen of veel gaat sporten, zal je lichaamssamenstelling veranderen, zelfs als je gewicht niet verandert.

Dit zit zo. Als je veel sport (en op je voeding let) ontwikkel je spiermassa en zal je vetpercentage verminderen. Uiteindelijk kan het zelfs zo zijn dat je gewicht in kilo’s toeneemt, omdat spieren zwaarder zijn dan vet. Aan de andere kant zorgt een crashdieet ervoor dat je lichaam vet gaat opslaan in plaats van verbranden. Zo stijgt je vetpercentage, maar val je in kilo’s wel af. Die kilo’s bestaan dan uit vocht en spieren.

Wat kun je verwachten tijdens de afspraak?

Een meting die inzicht verschaft in:

hoeveel per week afvallen weegschaal

  • Vetpercentage
  • Spiermassa
  • Visceraal vet
  • Vochtpercentage
  • Botmassa
  • Metabolische leeftijd

Een persoonlijk advies hoe je (indien gewenst) verbeteringen kunt aanbrengen qua

GRATIS Lichaamsanalyse Wendy Debby

 

  • Voeding
  • Beweging
  • Mindset

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het naar beneden brengen van je vetpercentage. Daarvoor zetten we  het PS food &lifestyle programma in.  Tijdens het volgen van dit programma krijg je persoonlijke begeleiding. Met een voedingsplan op maat met de producen van PS food &lifestyle. Heb je je gewenste vetpercentage behaald? Dan begeleid ik je nog een jaar lang om er zeker van te zijn dat je het mooie resultaat vasthoudt.

Een leuke attentie of mooie aanbieding

PowerSlim kookboek koolhydraatarm genieten

 

Heb je zin om gelijk met het leefstijlprogramma van PS. food & lifestyle te beginnen?
Dan heb ik een mooie aanbieding voor je.
Wat je ook besluit, je gaat niet met lege handen de deur uit. Je krijgt van een prachtig kookboek met koolhydraatarme recepten van me cadeau.

 

 

Ben je benieuwd naar jouw lichaamssamenstelling?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken.

 

 

 

 

WillyIk ben Willy van Loon. Als PS. food & lifestyle coach leer ik je een gezond en normaal eetpatroon aan, dat eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven en bij je past. Tijdens het programma ga je niet minder eten, maar leer je anders eten: minder koolhydraten, meer eiwitten. Je hebt ongeveer zes eetmomenten op een dag en gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle. Denk aan wraps, crackers, muesli’s, pasta’s en handige tussendoortjes, aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Zo leggen we de basis voor een gezond eetpatroon, voor altijd waarbij genieten mag!

 

 

 

 

 

 

 

Vul je gegevens in dan neem ik contact met je op