Harry: strak in mijn trouwpak

Harry collage h

Te zwaar en trouwplannen

Door allerlei privé omstandigheden was ik toegenomen in gewicht. Natuurlijk besefte ik dat dat niet goed is voor mijn gezondheid. Maar toen ik, samen met mijn partner Tineke, trouwplannen ging smeden en een huwelijksdatum vaststelde, werd het me duidelijk: ik wilde afvallen om strak in mijn trouwpak mijn huwelijksfeest te vieren en een mooi gezelschap te vormen voor mijn vrouw.

PowerSlim – ook voor mannen

Zo zat ik begin september bij PowerSlim coach Willy in Leerdam. Ze legde me uit hoe PowerSlim werkt en vertelde dat mannen gemiddeld 1,5 tot 2 kilo per week kunnen afvallen als ze het programma nauwgezet volgen.

Ik besloot het erop te wagen en ben gelijk begonnen. Het was wel even wennen, zesmaal per dag eten en ook ’s middags groenten te nemen bij de lunch. Ik werk onregelmatig en draai ploegendiensten. Maar ik hield me zoveel mogelijk aan de voorschriften en de weegschaal gaf me regelmatig een mega pluim. Ik zat aan het bovengemiddelde v.w.b. het tempo van afvallen.

Harry: strak in mijn trouwpak

Zo kon het gebeuren dat ik op 11 november 10 kilo lichter en ‘strak in mijn trouwpak’ kon genieten van mijn huwelijksfeest. Op de foto snijd ik de bruidstaart aan en daar heb ik ook een klein stukje van gegeten.

Maar ik blijf mijn gewicht goed in de gaten houden, want ik ben blij dat ik met PowerSlim en mijn coach mijn gewicht een stuk omlaag heb weten te brengen.

Harry, november 2016

Wil je, net als Harry, afvallen en er weer goed uitzien in representatieve kleding?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

 

Harry collage h