Heerlijke herfstlekkernij cadeau bij je PowerSlim aankopen

De herfstvakantie zit er weer op. We hebben al wat klanten gesproken die terug zijn van een paar dagen uitwaaien of juist genoten hebben van de warme zon in een ver oord. Heel vaak horen we: het is heerlijk om weer thuis te zijn en weer ons vertrouwde eetritmeop te pakken. Zes keer per dag een eetmoment, matige porties en voldoende drinken.

Bij de verandering van het seizoen merken we ook dat de voorkeur van onze klanten verandert. De warme dranken gaan wat vaker mee naar huis en de tussendoortjes mogen iets ‘steviger’ zijn. Om jullie hierin tegemoet te komen krijg je de komende twee weken (van maandag 28 oktober tot en met zaterdag 9 november) een PowerSlim Scone cadeau bij je aankopen.

PowerSlim Scone jamPowerSlim Scone kaas

PowerSlim Scone 

Misschien heb je er al ooit eerder van gehoord, misschien ook niet. Scones zijn populair in o.a. Groot-Brittanië, waar de engelsen ze vaak tijdens het ontbijt of bij de koffie eten. Een lekker, zoet broodje dat heerlijk smaakt met jam en clotted cream. Ga je als PowerSlimmer voor de typisch Britse twist? Beleg de PowerSlim Scone dan met roomkaas light en de PowerSlim aardbeienjam. Zit je al in fase 2 en ga je liever voor Hollands? Dit zoete broodje is ook lekker met een plakje 30+ kaas!  Van ons mag je het, bij wijze van uitzondering, ook met kaas eten als je nog in fase 1 zit.

De PowerSlim scone is sojavrij.

PowerSlim producten nodig?

Je kunt ze natuurlijk meenemen bij je volgende consult. Heb je geen tijd om langs te komen? Je kunt de producten ook online bestellen.