Heleen: voor mij dit jaar een stralend begin

Ik was veel te zwaar, wat ik ook probeerde, ik werd alleen maar zwaarder. Toen ik een filmpje zag van mezelf tijdens de nieuwjaarsduik schrok ik zo van mezelf dat ik besloot dat het genoeg was. Maar na de maand januari weer allerlei dingen geprobeerd te hebben, was ik radeloos.

Toen vertelde een vriendin mij over PowerSlim en dat dit echt goed te combineren is met mijn onregelmatige werk. Natuurlijk was ik in het begin een beetje sceptisch omdat ik al zoveel had geprobeerd, maar ik besloot ervoor te gaan. Vanaf het eerst moment was ik blij verrast met de goede resultaten. Ik ging in juni op vakantie en mijn doel was: ‘ in bikini zonder me daarvoor te hoeven schamen’. Het traject ging mij heel goed af. Het was heel goed te doen zonder dat de rest van mijn gezin hiervan hinder ondervond. Mijn coach was een grote steun. Als het even niet goed ging, kon ik haar altijd bereiken. Inmiddels is mijn man ook gestart met het PowerSlim programma, het is heel fijn om dit samen te doen.

Heleen: voor mij dit jaar een stralend begin

Het PowerSlim programma is mij goed bevallen.  Ik ga nu verder met fase 2 en 3 en uiteindelijk ga ik samen met mijn coach mijn voedingspatroon aanpassen zodat ik in balans blijf. Ik wil absoluut niet terugvallen in mijn oude gewoontes. Met de hulp van mijn coach gaat dat zeker lukken. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet en ik wil echt nooit meer zo zwaar worden als ik was. Ik ben reuze blij dat ik gewoon weer broeken kan dragen met een goed gevoel. Om dit jaar goed te starten maak ik weer een nieuwjaarsduik, maar dan met de nieuwe, zelfverzekerde, ik.

Heleen Oevering, december 2018

PS: wil je, net als  Heleen, afvallen en volgend jaar slank meedoen aan de Nieuwjaarsduik? Bel 0345 724905 en maak een afspraak voor een gratis Intake afvallen. Je kunt ook een email sturen naar info@lapeausatin.nl.

Willy van Loon
Als eigenaar van een een toonaangevende Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ben ik geboeid door alles dat bijdraagt aan een gezond en slank lichaam en een mooie en stralende huid. Voor vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd. Mijn bevindingen, tips en adviezen deel ik graag met jullie in mijn artikelen, nieuwsberichten en blogs.