Hélène: Ik kijk weer met plezier in de spiegel

Helene collage min16kilo broek

Niet tevreden

Ik was al een poosje niet tevreden met mijn levensstijl en gewicht. Ik wilde heel graag van mijn overgewicht af, maar hoe? Meerdere malen probeerde ik zelf om af te vallen maar dat viel niet mee zonder begeleiding en die bekende “stok achter de deur”.

Totdat ik in mijn kapsalon van een aantal klanten hoorde over het PowerSlim programma en zag dat ze mooie resultaten behaalden. Daarom besloot ik om ook maar eens een afspraak te maken bij La Peau Satin.

PowerSlim is geen dieet, maar een leefstijl

Tijdens het kennismakingsgesprek met Niesje werd het mij duidelijk dat PowerSlim niet echt een ‘dieet’ is. Met PowerSlim maak je je een gezonde leefstijl eigen, met behulp van de PowerSlim producten, verse producten uit de winkel en natuurlijk je coach. Ik was meteen verkocht en besloot vol goede moed te beginnen met het programma!

In het startpakket zat o.a een brochure waarin uitgebreid werd beschreven hoe het werkt, met volop recepten en uitgebreide weekmenu’s. Ik raakte er al snel in thuis en kon het goed inpassen in mijn dagelijks leven.

Zelfs als ik met mijn gezin een weekendje wegging met de camper kon ik lekker verantwoord blijven eten en met de lekkere tussendoortjes die PowerSlim heeft. Eigenlijk ging het vanzelf…………….

Iedere maandag ging ik naar mijn coach voor het wekelijks weegmoment. En de weegschaal gaf telkens minder gewicht aan. In totaal ben ik 17 kilo afgevallen!

Ik blijf prima op gewicht

Inmiddels zit ik al weken in de balans fase en blijf ik prima op gewicht. Ik ga graag nog om de paar weken langs bij Niesje, want zo’n weegmoment is een prima ‘stok achter de deur’.

Door de periode met PowerSlim heb ik geleerd gezondere keuzes te maken en natuurlijk ook om eens ‘nee’ te zeggen. Ik voel me fit en heb veel meer energie. Met trots laat ik jullie dan ook mijn fotocollage zien, ik zit weer lekker in mijn vel en ik voel me geweldig!

Hélène: juli 2019

Wil je, net als Hélène, afvallen en weer met plezier in de spiegel kijken?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Helene collage min16kilo broek