Helma blog 11: terugblik op mijn PowerSlim traject in 2019

Inleiding

Mijn naam is Helma en in mei 2019 ben ik gestart met PowerSlim. Mijn doel is om 40 tot 50 kilo af te vallen, genoeg kilo´s om een blog te schrijven over het verloop hiervan. Om jullie een beeld te geven van hoe PowerSlim werkt voor mij neem ik jullie mee in mijn avontuur, op naar een gezonder, fitter en slanker leven!

Terugblik 2019

Het is bijna kerst, dat betekend dus ook bijna het einde van 2019. Een goed moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar. Ik vind het fijn om dat te doen, omdat het maak dat ik terugblik op de mooie momenten waar ik dankbaar voor mag zijn. Als ik al mijn zegeningen tel van het afgelopen jaar, kan ik niet anders dan zeggen dat het voor mij een top jaar was. Ik ben opnieuw gezond gebleven, ik ben gegroeid door mijn opleiding en dus in mijn werk, ik heb het allermooiste en dankbaarste beroep, heb hele lieve familie en vrienden, ik heb mogen genieten van 2 heerlijke vakanties, ik ging samenwonen met mijn vriend en ik werd ten huwelijk gevraagd!

Niet alleen in persoonlijke ontwikkeling en in mijn relatie veranderde er het één en ander, ook lichamelijk is er een hoop gebeurt.

Lichamelijke verandering

Sinds ik in mei gestart ben met PowerSlim is er in mijn lichaam ook een hoop veranderd. Elke week ga ik bij La Peau Satin op de weegschaal staan en daar komen een hoop lichaamsmetingen uit. In de vorige blog benoemde ik al dat het de laatste tijd niet zo snel meer gaat en ook mijn motivatie soms wat minder is, maar als ik de beginsmetingen zie en de metingen van nu dan word ik daar wel erg blij van!

Gewicht:                    -26,4

Kilo’s vet:                 -18,1

Viscerale vet             Dit is van 14 naar 9,5 gegaan. Visceraal vet is het ‘gevaarlijke’ buikvet, wat rondom de organen zit. Onder de 12 is een gezond getal.

Meten is weten

Nou zeggen bovenstaande metingen sommige wellicht niet zo veel. Dat is ook zeer begrijpelijk. Vanaf het begin ben ik ook centimeters gaan meten en hierdoor zie ik nog veel meer wat het resultaat tot nu is.

Helma tewijdebroek

Bovenarm:                -5 cm

Onder de borst:        -14 cm

Buik:                          -28 cm

Heup:                         -23 cm

Bovenbeen:               -14 cm

Dat zijn er heel wat he?! Het is ook echt goed te merken in mijn kleren. Inmiddels pas ik nog wat rokjes en jurkjes van voor het afvallen, maar de overige kleren zijn erg baggy geworden J

Voor de bijgevoegde foto heb ik de kleren aangedaan die ik bij mijn intakegesprek ook aan had, verschil is zo goed te zien!

 

Fijne feestdagen

Rest mij nog jullie allemaal fijne kerstdagen te wensen en een sprankelend oud & nieuw. Bedankt voor het lezen van mijn blogs en de lieve en opbouwende berichtjes. Dat maakt dat ik me gesteund voel en zin heb om door te gaan! Ook de coaches van La Peau Satin enorm bedankt voor jullie steun en tips als ik het even niet meer zag zitten. Jullie zijn toppers!

Lieve groetjes,
Helma                      

 

Ook PowerSlimmen?

PS: Wil je zelf ook starten met Power Slim, vraag dan gewoon een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij La Peau Satin in Veenendaal. Dan doen we het een beetje samen 😉