Helma blog 3: PowerSlim in combinatie met mijn werk

Mijn naam is Helma en in mei 2019 ben ik gestart met PowerSlim. Mijn doel is om 40 tot 50 kilo af te vallen. Dat zijn genoeg kilo´s om een serie blogs te schrijven over het verloop hiervan. Om jullie een beeld te geven van hoe PowerSlim werkt voor mij neem ik jullie mee in mijn avontuur, op naar een gezonder, fitter en slanker leven!

Powerslim in combinatie met mijn werk

Zoals beloofd wil ik jullie iets vertellen over hoe ik PowerSlim combineer met mijn drukke baan. Ik werk met veel plezier in de thuiszorg . Zoals de meeste wel zullen weten is dat een heel waardevol beroep, maar het is zeker niet de meest relaxte baan. Aan de andere kant zorgt het er wel voor dat ik in mijn werk al lekker actief bezig ben, dat is mooi meegenomen.

Lekker op de fiets

Sinds ik met PowerSlim ben begonnen probeer ik de routes op de fiets te doen, dat bevalt me tot nu toe erg goed! Heerlijk even uitwaaien tussen de bezoeken door.

Meestal werk in de dagdiensten en dan gaat mijn wekker rond 6.00. Ik ben totaal geen ochtendmens, dus wat dat betreft het verkeerde werk gekozen :-).

Goed voorbereiden

De avond van te voren zet ik daarom mijn doosje al klaar met de producten voor de volgende dag en zorg ik dat ik mijn groente en beleg voor de lunch klaar heb staan. Om 10.00 is het tijd voor het tussendoortje, vaak ben ik dan nog volop bezig. Ik neem vaak een crunchy reep mee in de fietstas en een flesje water. De repen zijn allemaal heerlijk, dus die gaan nooit vervelen. Daarnaast kan ik hem makkelijk op de fiets eten tussendoor.

Met de lunch heb ik vaak een broodproduct van PowerSlim mee en ik probeer te variëren in beleg en groente. In de middag is het ook weer tijd voor een tussendoortje, hiervoor gebruik ik vaak een van de dranken of een ready to go product.

Ik vind de producten dus heel makkelijk te combineren met mijn werk, hoewel ik er af en toe wel aan moet denken dat ik het ook echt om de 2,5 uur een eetmoment heb.

Mijn doel bereiken

40 tot 50 kilo afvallen is heel veel. Bij mijn intake gesprek werd al verteld dat ik dit best als einddoel mag en kan hebben, maar dat het verstandig is dit wel met tussenstappen te doen. Natuurlijk ben ik blij met elke kilo die er af gaat, maar elke 5 kilo voelt wel echt als een feestje en stiekem ook wel als een overwinning. Dit maakt ook wel dat het behapbaar is, niet geheel onbelangrijk.

motivatiebord

Op Pinterest heb ik gezocht naar wat motivatiequotes en toen kwam ik een heel leuk motivatiebord tegen. Deze heb ik op mijn eigen manier nagemaakt en opgehangen in de keuken. Nou ja, vriendlief heeft deze opgehangen :-).

Daarnaast is er geen betere plek hiervoor dan in de keuken, waar meestal de verleidingen zijn. Bijgevoegd vind je het resultaat, wat vinden jullie ervan?

Voor deze keer weer genoeg om te lezen. Volgende keer vertel ik jullie wat mijn favoriete recept is en van welke producten ik echt kan genieten.

Fijne week toegewenst en geniet van het heerlijke weer!

Groetjes Helma

Ook starten met PowerSlim?

PS: Wil je zelf ook starten met Power Slim, vraag dan gewoon een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij La Peau Satin in Veenendaal. Dan doen we het een beetje samen J.