Helma blog 4: Mijn favoriete PowerSlim producten

Mijn naam is Helma en in mei 2019 ben ik gestart met PowerSlim. Mijn doel is om 40 tot 50 kilo af te vallen, genoeg kilo´s om een blog te schrijven over het verloop hiervan. Om jullie een beeld te geven van hoe PowerSlim werkt voor mij neem ik jullie mee in mijn avontuur, op naar een gezonder, fitter en slanker leven!

Mijn favoriete PowerSlim producten

Ik heb jullie in een eerdere blog al verteld dat het vaak goed vol te houden is, omdat de PowerSlim producten veelal best lekker zijn. In het verleden heb ik weleens een shakedieet gedaan, maar naast dat dit slecht is voor je lichaam is dit ook gewoon niet lang vol te houden omdat je geen vast voedsel eet.

Bij Powerslim is dit gelukkig anders en hebben ze een heel uitgebreid assortiment met genoeg keuze. Of je nu een zoetekauw bent of, net als ik, meer van het hartige, er is genoeg lekkers om een afwisselend eetpatroon te hebben.

Maar wat is dan mijn favoriete product? Ik kan er eigenlijk niet 1 specifiek aanwijzen, want ik heb er meerdere. Daarom maar een lijstje met favorieten per eetmoment.

Muesli

Ontbijt: hiervoor kies ik meestal de kwark met de muesli met daarin pure chocolade en kokos. Naast dat ik dol ben op kokos zitten er heerlijke grote stukken zachte chocolade in, echte verwennerij op de vroege ochtend!

Tussendoortje 1: Meestal kies ik hier voor een reep, waarbij de crunchy kokos mijn favoriet is, ja weer de kokos inderdaad 😉 Een chocolade reep met knapperige stukjes erin. Als ik er echt van wil genieten snijd ik hem ik kleine stukjes, dan lijkt het nog meer.

Lunch: De klassieke toast vind ik fijn voor tussen de middag. Het zijn er 3 stuks, dus ook echt het idee dat je iets eet. Je kunt ze beleggen met hartig en zoet, ik doe meestal een combi.

 

 

 

 

cantuccini 1

Tussendoortje 2: Hierbij zijn er een paar favorieten. Ik vind de citroen cheesecake een lekker zoete frisse smaak hebben, de catuccini kokos (is hij weer) heeft een lekkere smaak en bite en de melk chocolade chunk doet qua smaak niks onder aan de echte reep vol met suikers.

Diner: Straks vertel ik mijn favoriete recept, maar als product ga ik vaak voor de afwisseling. Favoriete avondproduct heb ik dus niet echt. Het product wat mij wel erg positief verraste was de rijst.

Avondsnack: Meestal kies ik hier voor een hartige snack, omdat ik dit gewoon het lekkerste vind. Ook hierbij 2 favorieten, de cream onion snack en de tortilla chips. Beide lekker knapperig en een heerlijke rijke smaak. Niet geheel onbelangrijk: de zakjes zijn ook goed gevuld!

 

 

 

 

Favoriete recept:

Afwisseling is voor mij het belangrijkste om vol te kunnen houden. Dus mijn favoriete recept eet ik wel wekelijks, maar ook niet meer dan dat. Het voelt dan als een traktatie en ik kan er ook echt van genieten! Daarnaast wat hem nog fijner maakt, hij is binnen 10 minuten klaar, zo fijn J

Het is de kip kerrie wrap, welke dus zo op tafel staat, je weinig vies hoeft te maken en goed vult. Hierbij het recept:

Wrap kip kerrie Koolhydraatarme Recepten PowerSlim NL 1

 

Wat is jullie favoriete PowerSlim product en recept? Ik ben erg benieuwd!

Ik ga nu heerlijk genieten van 2 weken vakantie. Genoeg tijd om na te denken waar ik mijn volgende blog over wil gaan schrijven. Goede week weer toegewenst!

 

Groetjes Helma

PS: Wil je zelf ook starten met Power Slim, vraag dan gewoon een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij La Peau Satin in Veenendaal. Dan doen we het een beetje samen 😉