Helma blog 5: Vakantie en mijn verjaarsdagfeest

Mijn naam is Helma en in mei 2019 ben ik gestart met PowerSlim. Mijn doel is om 40 tot 50 kilo af te vallen, genoeg kilo´s om een blog te schrijven over het verloop hiervan. Om jullie een beeld te geven van hoe PowerSlim werkt voor mij neem ik jullie mee in mijn avontuur, op naar een gezonder, fitter en slanker leven!

Vakantie met PowerSlim

Afgelopen 2 weken mocht ik genieten van 2 weken vakantie. Omdat we in mei al weg waren geweest en we in oktober ook willen, zouden we deze vakantie thuis blijven. Voor mij ook wel fijn nu ik met PowerSlim bezig ben, dan vraagt het niet al te veel aanpassingen in mijn gewoontes. Ik kon de meeste avonden gewoon thuis een gezonde maaltijd klaarmaken en hoefde geen buitenlandse menukaarten te ontcijferen wat ik wel of niet zou mogen eten. Daarnaast had ik ook niet geweten hoe ik al die PowerSlim producten in mijn koffer mee had moeten nemen, die zit meestal meestal al vol genoeg.

Eerste vakantieweek

De eerste week was het niet al te lekker weer, dus alle reden om mijn huis wat op orde te brengen. Ik vind het heerlijk als mijn huis opgeruimd is en netjes, dat geeft ook wat meer rust. Daarnaast moesten er ook wat kozijnen geverfd worden, niet mijn grootste hobby, maar ik had het al te lang uitgesteld, dus inmiddels zijn die ook weer netjes. Heb ik dan een hele week gepoetst en opgeruimd? Gelukkig niet!

Begin van de maand mocht ik 30 worden en dat vond ik reden genoeg voor een feestje. Samen met mijn vriend hebben we een themafeestje gegeven.

Tijdens mijn PowerSlim avontuur had ik nog geen wijntje gedronken, iets wat ik wel erg lekker vind op zijn tijd. Ik had met mezelf afgesproken dat ik dat op dit feestje weer zou mogen, ik kan zeggen: ze waren heerlijk!

Helma feestje

 

 

Er waren ook foto’s gemaakt tijdens het feestje en voor het eerst kon ik zeggen dat ik weer blij was om mezelf terug te zien. Ik ben er nog niet, maar wat voelt het fijn om al resultaat te zien! 1 foto met een aantal vriendinnen heb ik toegevoegd, raad jij het thema?

 

Tweede vakantieweek

De tweede week zijn we vooral dagjes weg geweest. Zo hebben we een dagje genoten in de sauna, zijn we een dagje naar de dierentuin geweest en hebben we als afsluiting van de vakantie een overnachting in Eindhoven gehad. Deze week was voor mijn afvalproces een wat mindere week, 2 keer uit eten geweest, geluncht en ook het heerlijke ontbijt in het hotel kon ik niet helemaal overslaan. Ik had me zo voorgenomen alleen kwark te eten bij het ontbijt, maar toen ik al die lekkere broodjes zag kon ik de verleiding niet weerstaan een heerlijk bruin broodje met kaas te nemen, wat was dat heerlijk na al die weken!

Resultaat

Na die 2 weken was het weer tijd om me te wegen bij mijn PowerSlim coach. Ik was best wel een beetje bang voor het resultaat op de weegschaal. Hoewel ik met mezelf had afgesproken er echt weer tegenaan te gaan na mijn vakantie en ik er bewust van had genoten, dus spijt had ik niet echt. Het resultaat viel me alles mee, er was zelfs 0,5 kg af!

Nu ga ik met frisse moed weer door met mijn verdere strijd tegen de overtollige kilo’s. Hebben jullie ook wat kilootjes te verliezen na de vakantie?

Tot de volgende keer weer!

 

Groetjes Helma

PS: Wil je zelf ook starten met Power Slim, vraag dan gewoon een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij La Peau Satin in Veenendaal. Dan doen we het een beetje samen 😉