Helma Blog 7: bij iedere ‘min 5 kilo’ een beloning

Mijn naam is Helma en in mei 2019 ben ik gestart met PowerSlim. Mijn doel is om 40 tot 50 kilo af te vallen, genoeg kilo´s om een blog te schrijven over het verloop hiervan. Om jullie een beeld te geven van hoe PowerSlim werkt voor mij neem ik jullie mee in mijn avontuur, op naar een gezonder, fitter en slanker leven!

Helma Si

Beloning

Elke kilo die er af gaat is heel fijn, maar om het vol te houden beloon ik mezelf bij elke 5 kilo met iets leuks. Zo heb ik al een lekkere geur gekocht, een fijn badproduct, een avondje weg en afgelopen mijlpaal was de 20 kilo en heb ik mezelf wat nieuwe kleding cadeau gedaan. Dit was naast een mooie beloning inmiddels ook hard nodig, de broeken zakken inmiddels aardig af.

Voor mijn volgende doel heb ik eigenlijk nog geen beloning in gedachten. Dus als jullie nog ideeën hebben, hoor ik ze graag.

Als eindbeloning heb ik in gedachten om een fotoshoot te doen. Het lijkt mij fantastisch om na zoveel kilo’s kwijt te zijn mezelf op de foto te zetten zoals ik mezelf wil zien, slank en fit!

Beloning van La Peau Satin

La Peau Satin heeft vaak leuke acties om het afvallen te stimuleren. Toen ik startte met PowerSlim had La Peau Satin een fijne actie, bij elke 5 kilo mocht ik bij hen een behandeling doen. Ik weet nog dat ik op intake zei: dat gaan er een hoop worden, weten jullie het zeker?!

SizeZero NajaarsaanbiedingInmiddels heb ik al een aantal Size Zero behandeling mogen ondergaan. Deze behandeling geeft fijne ondersteuning aan het afvallen. Namelijk:

  • Afname van vet en proporties
  • Gerichte spieropbouw zonder krachttraining
  • Effectief cellulitis bestrijden
  • Effectief overtollig vet verwijderen en bestrijden
  • Anti-aging en huidstructuurverbetering

 

 

 

 

Op de huid worden diverse pads aangebracht, welke ingesmeerd zijn met een gel. Dit voelt even koud aan, maar gelukkig warmen ze snel op. Vervolgens wordt er op het apparaat per pad ingesteld tot welke trilling je aan kan. Er volgt nu een programma  van zo’n 45 minuten, waarin 3 verschillende programma’s voorbij komen. De Easyshape trainer zorgt dat de pads ultrasone geluidsgolven doorgeven waardoor het vet gestimuleerd wordt deeltjes los te laten. Ook brengt hij trillingen voort, waardoor de spieren worden geactiveerd, zodat ze sterker worden en je lichaam energie verbruikt. Een intensieve workout, zonder naar de sportschool te gaan, klinkt goed toch!

Ervaring

De Size Sero behandeling is niet pijnlijk, maar door de trillingen voelt het ook niet geheel prettig. Het moet uiteindelijk wel zijn werk doen natuurlijk. De eerste 2 programma’s zijn intensief, de derde voelt fijner aan, bijna ontspannen zelfs.

Omdat ik ook bezig ben met PowerSlim weet ik niet of het daadwerkelijk resultaat geeft in centimeters, maar ik geloof wel dat als je een aantal behandelingen doet het zeker goed werkt voor je lichaam. In centimeters, maar ook voor een strakkere huid.

Ik kijk in ieder geval uit naar de volgende behandeling!

Doe je met me mee?

PS: Wil je zelf ook starten met Power Slim, vraag dan gewoon een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij La Peau Satin in Leerdam of Veenendaal. Dan doen we het een beetje samen 😉