Helma blog2: Superresultaat na 6 weken

Even voorstellen

Mijn naam is Helma en in mei 2019 ben ik gestart met PowerSlim. Mijn doel is om 40 tot 50 kilo af te vallen, genoeg kilo´s om een blog te schrijven over het verloop hiervan. Om jullie een beeld te geven van hoe PowerSlim werkt voor mij neem ik jullie mee in mijn avontuur, op naar een gezonder, fitter en slanker leven!

Zoals ik in mijn eerste blog heb verteld, ben ik 20 mei aan de slag gegaan met PowerSlim. Deze week zal ik jullie iets vertellen over hoe de eerste weken zijn verlopen en mijn resultaat tot nu toe.

Afvallen – de eerste weken

Het resultaat van de eerste week (min 4 kilo!) heb ik jullie vorige week al verklapt, maar hoe zijn de eerste 6 weken me bevallen? Ik kan niks anders zeggen dan: super goed! Wekelijks ga ik bij mijn coach Sandra langs van La Peau Satin. Zij vraagt me altijd hoe de week is verlopen en ik ben altijd razend benieuwd wat de weegschaal aangeeft. Alle vragen kan ik haar stellen en ik merk dat ze heel veel kennis heeft van PowerSlim, afvallen en voeding. Super fijn, want dat leert mij ook te begrijpen wat er gebeurt en ik krijg handige tips.

Even last van hoofdpijn

De eerste week heb ik dag 2 en 3 wat last gehad van hoofdpijn. Sandra had me al verteld dat dit kon gebeuren. Mijn lichaam ging over van koolhydratenverbranding naar het verbranden van vet (ketose). Hierbij komen afvalstoffen vrij en dat kan je een aantal dagen voelen. Gelukkig was dat het enige.

PowerSlim producten zijn lekker

De producten zijn over het algemeen erg lekker. Met de startbox kon ik de meeste producten uitproberen en ook week 2 en week 3 heb ik volgens het weekmenu gevolgd, welke staan in het PowerSlim boek. Heel handig, want zo kom je lekker in het programma. De weken erna heb ik de producten uitgekozen welke ik lekker vond en soms ook nieuwe producten toegevoegd welke ik nog niet had geprobeerd. Elke week neem ik na het weegmoment de producten mee naar huis. Thuis heb ik doosjes voor de hele week staan en deze vul ik direct, van het ontbijt tot mijn laatste ‘snack’ momentje van de dag. Heerlijk makkelijk, want zo hoef ik de rest van de week niet meer na te denken over wat ik mee neem. Gemak dient de mens toch…

Wat ik al zei, het is me zo meegevallen om het vol te houden. Door de 6 eetmomenten heb ik eigenlijk nooit een hongergevoel, super fijn! De producten zijn vol met eiwitten, waardoor het een vol gevoel geeft.

Resultaat na 6 weken

Helma collage min125kilo

En dan het resultaat van de eerste 6 weken….. 11 kilo! Wat een heerlijk begin J

Bijgevoegd de foto van toen ik startte en na de eerste 6 weken, zien jullie het al??

Genoeg weer voor deze week. De volgende keer vertel ik jullie iets over hoe PowerSlim te combineren is met mijn drukke baan in de zorg en hoe ik denk mijn doel te bereiken. Want ook gaat het me nu nog makkelijk af, 40 tot 50 kilo doe je niet ‘eventjes’. Jullie leuke reacties op mijn eerste blog waren wel een extra stimulans en vond ik heel leuk om te lezen! Bedankt daarvoor!

Groetjes Helma

 

PS: Wil je zelf ook starten met Power Slim, vraag dan gewoon een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij La Peau Satin in Veenendaal. Dan doen we het een beetje samen 😉