Het nieuwe PowerSlim Starterspakket

Het nieuwe PowerSlim Starterspakket

Wij, de voedingscoaches van La Peau Satin, wisten dat het eraan zat te komen: het nieuwe PowerSlim Starterspakket. Afgelopen zaterdag zijn de eerste zes pakketten binnengekomen en inmiddels hebben we er voldoende van op voorraad.

Wat zit er in het nieuwe PowerSlim Starterspakket?

PowerSlim Starterspakket nieuw

In deze goed gevulde box zitten alle PowerSlim producten die je nodig hebt voor een leuke en lekkere start van je nieuwe, slanke leven. Een leven met gezonde eetgewoonten en meer vitaliteit. Daarnaast heb je natuurlijk ook gezonde producten (groenten, vlees, vis, kwark, eieren) nodig uit de supermarkt. De boodschappenlijst daarvoor kun je HIER downloaden.

Ook geschikt voor een herstart of ‘quick fix’

Mensen, die eerder zijn afgevallen met Power Slim, kopen ook nog wel eens zo’n pakket. Ze gebruiken het om hun gewicht weer even ‘te resetten’, bijvoorbeeld na de vakantie, een lockdown (?)  of na de feestdagen.

Dit ga je gebruiken voor de start van je nieuwe, slanke leven

 

PowerSlim Starterspakket – nieuw

PowerSlim kookboek koolhydraatarm genieten vierkant

Met de inhoud van het PowerSlim starterspakket heb je voeding voor 7 dagen, vitamines en voedingssupplementen voor 30 dagen en inspiratie voor de rest van je leven.

Als je al deze producten los zou moeten kopen, betaal je € 184,10 maar het Power Slim Starterspakket nieuw kost € 159,00. In de maand mei mogen alle PowerSlimmers eenmalig dit pakket aanschaffen met € 20,- korting.

Wil je dit pakket kopen, klik dan HIER.

 

 

 

 

Zeven dagen genieten

PowerSlim maakt het je gemakkelijk. Voor iedere dag is er een doosje, met daarin 6 lekkere producten: 3 maaltijdproducten en 3 tussendoortjes. In de bijbehorende brochure staan de recepten. Alle gerechten zijn gemakkelijk klaar te maken.

 

Inhoud PowerSlim Dagdoosjes