Lars: Ik ben weer in balans

Dan ben je 37 en weeg je 107,3 kg, een logisch gevolg van een aantal jaren niet sporten en alles lekker vinden. Eigenlijk weet je het al lang maar dit wil je toch niet! Tijd voor actie dus.
Ik kende Willy al viavia dus via facebook was het contact snel gelegd. Eind september langs voor een intakegesprek bij La Peau Satin in Leerdam want: hoe werkt PowerSlim nu eigenlijk? Het leek me in eerste instantie redelijk complex. Thuis een gezin met een vrouw en drie kleine kinderen en daarnaast zitten november en december vol met verjaardagen en feestdagen, gaat dat lukken met ‘PowerSlimmen’? Voorlopig toch maar even niet doen. Ik begin eerst zelf wel met beter opletten op wat ik eet en ik ga weer sporten. Met Willy afgesproken in januari weer eens contact te hebben. Begin januari een berichtje van Willy; hoe is het en wanneer praten we weer eens bij? Dus weer naar Leerdam en opnieuw op de weegschaal. Inmiddels vier kilo kwijt, dat gaat dus goed, maar ook het besef dat hulp voor de overige kilo’s wel wenselijk is.
Op 10 januari gestart met de strikte fase en een week later vier kilo lichter, kijk dat motiveert! Belangrijker eigenlijk nog: het kost bijna geen moeite. De PowerSlim producten zijn lekker en de keus is groot, zo is geen dag hetzelfde en kun je toch goed eten. Thuis uiteraard wel wat schuiven met de maaltijden maar zonder mokken komt het altijd goed. De hierop volgende weken gaan ook goed. De ene week meer gewichtsverlies dan de ander maar de dalende lijn blijft gaan. Ook tijdens m’n afwisselende/ onregelmatige werk en de wintersport gaan we gewoon door en uiteindelijk binnen drie maanden 12 kilo kwijt. Afgelopen zaterdag opnieuw op de weegschaal: 91,4 kilo! Dat is dus in totaal 15,9 kilo eraf waarbij mijn vetmassa en het visceraal vet behoorlijk is afgenomen en ik dus veel beter ‘in balans’ ben. Kortom een echte aanrader! PowerSlimmen ging bij mij vanzelf door het enorme assortiment én de begeleiding van Willy van Loon.
Lars
maart 2015

PS: wil je, net als Lars, weer in balans komen en afvallen? Snel en gemakkelijk, zonder hongergevoel?

Bel 0345 724905 en maak een afspraak voor een gratis Intake afvallen. Je kunt ook een email sturen naar info@lapeausatin.nl

Lars_Collage

Willy van Loon
Als eigenaar van een een toonaangevende Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ben ik geboeid door alles dat bijdraagt aan een gezond en slank lichaam en een mooie en stralende huid. Voor vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd. Mijn bevindingen, tips en adviezen deel ik graag met jullie in mijn artikelen, nieuwsberichten en blogs.