Ina: ieder eetmoment is een klein feestje

Ina collage 2

Steeds meer pijn- en gewrichtsklachten

Al geruime tijd speelde ik met de gedachte om te gaan afvallen. Ik kreeg steeds meer pijn- en gewrichtsklachten. Dat kwam deels door reuma, een ziekte die me al jaren parten speelt. Maar natuurlijk speelde ook mijn (over)gewicht daarin een rol.

PowerSlim

Een collega was heel goed afgevallen met PowerSlim. Zij vertelde er zo leuk en enthousiast over dat het mijn belangstelling wekte. Ik ging me inlezen en kreeg er ook zin in. Voor ik op vakantie ging heb ik een afspraak gemaakt om na mijn vakantie op kennismakingsgesprek te gaan bij Willy van La Peau Satin in Beusichem.

Na de vakantie ben ik gestart

Het was mijn vaste plan om te starten, dus Willy hoefde mij niet te overtuigen. Daarom hadden we extra tijd voor de inhoud van het programma en hoe ik de zes eetmomenten het beste kon inplannen in mijn leven. Ik had er enorm veel zin in en ben gelijk begonnen.

De producten vond ik heerlijk smaken en de recepten waren ook echt verrassend eenvoudig en lekker. Mijn favoriete producten zijn de ontbijtkoek, de muesli, de sojarijst en de noodles. Ieder eetmoment is een klein feestje. Vooraf was ik wel een beetje nerveus geweest of ik zo’n traject wel zou aankunnen. Maar die onzekerheid was ik snel kwijt. Het is absoluut niet moeilijk, er is veel documentatie op papier en internet en als ik vragen had, kon ik altijd mijn coach appen, bellen of e-mailen. Het ging me verrassend goed af.

Ik ben in tijden niet zo slank geweest

In vier maanden tijd ben ik 15 kilo afgevallen. Ik voel me daar ontzettend goed bij. Ik ben in tijden niet zo slank geweest. In mijn kast hingen veel kleren die ik niet meer paste, maar die ik te mooi vond om weg te doen. Zelfs deze kleding is me nu te groot. Ook voor mijn gezondheid is het fijn dat ik nu veel minder weeg. Mijn pijnklachten zijn echt een stuk minder.

Regelmatig eten en gezonde keuzes maken

Tijdens het PowerSlim programma heb ik geleerd regelmatig te eten en gezonde keuzes te maken. Ook nu ik in de fase gewichtsbehoud zit, blijf ik dat doen. Het geeft me rust en het doet me goed. Ik voel me heerlijk in balans.

Wil jij ook afvallen? PowerSlim heeft voor mij geweldig gewerkt – dus ik zou zeggen: loop ook eens binnen bij een PowerSlim coach en laat je informeren.

Ina Arisse, november 2020

Wil je, net als Ina, afvallen en ieder eetmoment als een feestje ervaren?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Ina collage 1