Ina: ik voel me 20 jaar jonger

Geen energie meer

In het najaar van 2016 voelde ik mijn energie wegzakken. Ik was voortdurend moe, had last van mijn knieën en slijtage in mijn rug. Bewegen kostte me steeds meer moeite. Ik wist natuurlijk best hoe dat kwam: ik was gewoonweg te zwaar.

Nog voor de kerst beginnen

Anderen wachten tot 1 januari of op tot voorjaar om te beginnen met afvallen, maar voor mij was de maat vol. Ik zag een leuke aanbieding van La Peau Satin in de krant en dacht: nu ga ik gelijk bellen. Van andere vrouwen uit mijn omgeving had ik al gezien hoe goed ze waren afgevallen met PowerSlim.

Half november zat ik bij Willy aan tafel voor het intakegesprek. Ik ben gelijk de volgende dag begonnen en sindsdien ook wekelijk langs gegaan bij La Peau Satin. Willy en Niesje hebben me uitstekend begeleid. In totaal ben ik 20 x op de weegschaal geweest – en ik ben meer dan 20 kilo afgevallen.

Gewoon doen wat er staat

Al die maanden heb ik me strict aan de weekmenu’s gehouden. In de startersdoos zit een kookboek met 14 weekmenu’s. Ik ben een gemakkelijke eter en vind alles lekker. De recepten zijn simpel en snel klaar en de tussendoortjes zorgen ervoor dat het afvallen leuk blijft.

Ina: ik voel me 20 jaar jonger

Ik ben ongelofelijk blij met mijn ‘min 23 kilo’. Ik heb veel meer energie en veel minder last van mijn knieën en mijn rug. Ik heb nu plezier in bewegen. Kortom: ik voel me 20 jaar jonger.

Ina, mei 2017 -nog steeds op gewicht september 2019

PS: wil jij, net als Ina, afvallen en je 20 jaar jonger voelen?
Bel 0345  724905 en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Je kunt ook een e-mail sturen.