Janny: ik geniet van mijn sportieve, slanke leven

Janny collage min285kilo

Vage gezondheidsklachten

Al geruime tijd voelde ik me niet goed. De uitdrukking ‘ik zit niet lekker in mijn vel’ was ook op mij van toepassing. Ik had wat vage gezondheidsklachten en eenvoudig bewegen (wandelen, fietsen) ging me niet goed meer af.

Een buurmeisje was goed afgevallen met PowerSlim. Ik dacht ‘als zij het kan, kan ik het vast ook’ en heb een afspraak gemaakt met La Peau Satin. Begin 2018 zat ik aan tafel bij Rebecca, die uitgebreid de tijd voor me nam.

Bij ieder bezoekje: een lager gewicht met PowerSlim

Het programma sprak me aan. Je kunt gewoon lekker eten: vlees, vis, groenten zijn vanaf het begin toegestaan. PowerSlim levert heel veel recepten – wel 15 weekmenu’s. De smaak van de producten vond ik prima. Het assortiment is groot, dus je kunt volop variëren.

De wekelijkse bezoekjes aan La Peau Satin dragen absoluut bij aan het succes van het afvallen. Het is fijn om steeds een lager getal te zien op de weegschaal. En de weken dat het wat minder ging, kreeg ik tips&trics die me opbeurden en me de moed gaven om door te zetten.

De zomerperiode en de kerstvakantie vond ik best pittig. Toen heb ik wel eens wat gegeten of gesnoept dat niet in het eetpatroon past van iemand die wil afvallen. Maar daarvan heb ik wel genoten. Daarna heb ik gewoon de draad weer opgepakt.

Janny: ik geniet van mijn sportieve, slanke leven

Zo ben ik afgevallen van maat 50 naar maat 42. Daar ben ik reuze blij mee. Ik slaap beter en kan weer uitstekend bewegen. Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan. Ook mijn zelfvertrouwen is gegroeid: ik vertoon me weer gewoon in badpak. Grappig is het om te merken dat zelfs mijn schoenen ruimer zitten.

Ik ga het programma nu afbouwen, mijn eigen balans zoeken en genieten van mijn sportieve, slanke leven.

Janny Vermeer, februari 2019

Wil je, net als Janny, afvallen en weer genieten van je nieuwe, slanke leven?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Janny collage min285kilo