Jolien: ik heb zin in ieder nieuw seizoen

Jolien collage min163kilo 3

12 kilo te zwaar

Net als veel anderen heb ik een facebookaccount en vind ik het leuk om ’s avonds te kijken wat er die dag is gepost. Op enig moment zag ik Judith, een vroegere buurvrouw van me, voorbij komen. Ze was afgevallen met PowerSlim en zag er, 17 kilo lichter, geweldig uit.

‘Dat wil ik ook’ zei ik tegen mijn vriend. ‘Dan doe je dat toch’ was zijn antwoord.

Zou PowerSlim ook bij mij passen?

Zo kwam het dat ik een paar dagen later aan tafel zat met Willy van La Peau Satin. Ze legde me het programma uit en het sprak me wel aan.

Zes keer per dag eten is fijn als je op een kinderdagverblijf werkt en een groot gezin hebt, want dan heb je gewoon energie nodig.  Lekker veel groenten eten sprak me ook aan, want ik was al een tijdje van plan wat meer aandacht te besteden aan gezonder eten en meer tijd vrij te maken om zonder ‘pakjes en zakjes’ te koken.

Ik begon dus vol goede moed met PowerSlim en besloot dat ik zo’n 12 kilo zou willen afvallen. Willy gaf aan dat we daar 10 – 14 weken voor nodig zouden hebben en dat zijn er 12 geworden. Ik zit nu zelfs iets ‘onder’ mijn streefgewicht en ben ongelofelijk blij met het resultaat.

Geen twijfels meer

Ik wilde graag afvallen om meer zelfvertrouwen te krijgen en bijvoorbeeld weer een bikini zou durven dragen. Dat is me gelukt, ik ben nu aan het speuren naar de ideale bikini.

Ik voel me nu gezonder, blijer en zit weer ‘lekker in mijn vel’. De mensen om mij heen merken dat ook. Voor ik begon met PowerSlim had ik  nog wel wat twijfels:

  • kan ik dat wel?
  • zal ik geen honger of ander ongemak ervaren?

Maar na een paar weken waren die twijfels helemaal weg. Door de wekelijkse begeleiding blijf je gemotiveerd en honger hoef je absoluut niet te hebben.

Ook het ‘op gewicht blijven’ staat hoog in het vaandel van La Peau Satin. Vandaag kreeg ik van Willy de cursusmap ‘Gewichtsbehoud’ en we blijven elkaar het komend jaar zien. Want ik wil mijn ‘min 12 kilo’ natuurlijk graag vasthouden.

Ik ben zo enthousiast over PowerSlim dat ik het iedereen aanraad.

Jolien, juni 2016

Wil je, net als Jolien, afvallen en genieten van alle seizoenen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Jolien collage min163kilo 3