Judith: PowerSlim is ideaal als je wilt afvallen en gluten moet mijden

Judith min40kilo

Warm weer irriteerde me

Na mijn zomervakantie in 2019 ging bij mij de knop om. Ik was weer kilo’s aangekomen en besloot dat er iets moest gebeuren, of eigenlijk meer: dat ik iets moest veranderen. Ik was snel buiten adem, warm weer irriteerde me, ik kon mijn veters niet meer strikken. Er kwamen alleen maar klachten bij. Ik was in een vicieuze cirkel beland en daar moest ik toch echt zelf uitkomen.

Goed oriënteren

Ik ging me oriënteren op internet en kwam bij PowerSlim terecht. Ik had al zoveel geprobeerd. Ik wilde nu niet gaan voor ‘het snelle succes’, maar voor een compleet nieuwe leefstijl die ik mijn leven lang kan volhouden. Geen shakes, maar gezonde en smakelijke maaltijden en verantwoorde tussendoortjes. Omdat ik me realiseerde dat ik een flink traject te gaan had, sprak ook de begeleiding van een coach me aan.

PowerSlim

Het kennismakingsgesprek verliep heel plezierig. Mijn coach nam alle tijd voor me en ‘pushte’ niet. Maar het programma sprak me zo aan dat ik direct besloot er voor te gaan. En daar heb ik geen moment spijt van gehad.

De producten zijn heerlijk, de recepten simpel en smakelijk. Ik heb een glutenallergie, dus ik moet echt voorzichtig zijn met wat ik eet. Gelukkig heeft PowerSlim redelijk wat glutenvrije producten in het assortiment. Het aantal glutenvrije producten is het afgelopen half jaar flink toegenomen. Mijn favorieten zijn de muesli pure chocolade kokos en de frambozencake.

Min 40 kilo

In totaal ben ik 40 kilo afgevallen. Dat is natuurlijk heerlijk. Ik heb veel meer energie en kan weer leuke kleding kopen. Ik geniet van iedere dag – ook van warme dagen. De begeleiding van mijn coach Manuela was heel belangrijk voor me. De sfeer tijdens de gesprekken was open en vriendelijk. Vaak had ze practische tips voor me en ze heeft me natuurlijk ook wel eens door een moeilijk moment ‘heengesleept’. Voorlopig blijf ik Manuela eenmaal per maand bezoeken, want ik ben reuze zuinig op mijn ‘min 40 kilo’.

Wil je afvallen, maar vooral een nieuwe leefstijl aanleren, dat kan ik PowerSlim van harte aanbevelen.

Juli 2020, Judith du Pree

Wil je, net als Judith, afvallen en weer genieten van elke nieuwe dag?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien? Ook als je liever geen gluten eet?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Judith min40kilo