Karin: ik ben zo blij met deze investering in mezelf

 

Al een poosje voelde ik me niet lekker in mijn vel en werd ik niet langer blij van mijn spiegelbeeld.

In mijn omgeving was een aantal vrouwen zeer enthousiast over het PowerSlim programma. Ze hadden hiermee een prachtige resultaten behaald. Daarom besloot ik een afspraak te maken bij La Peau Satin in Leerdam.

Meteen was ook ik enthousiast over het programma. PowerSlim heeft een groot assortiment producten, waarmee je heerlijk kunt variëren. Al vanaf het begin kun je lekker veel groenten en vlees/vis/kip eten. Ook het  ‘brood mens’ in mij kwam niets tekort. Je kunt kiezen uit sesam lijnzaadbrood, meerzadenbolletjes of een mediterraans broodje. Er zijn zelfs croissants!

Elke week ging ik met plezier naar mijn weegmoment bij coach Niesje. Zij was mijn ‘stok achter de deur’ en gaf me adviezen en tips. Iedere week kwam ik een stap dichter bij mijn doel. De ene week ging het beter dan de andere week want ik:

  • ging op vakantie
  • had van tijd tot tijd een etentje
  • houd van een gezellig feestje op zijn tijd

Tijdens al deze momenten deed ik gewoon mee,  alleen iets minder uitbundig dan voorheen.

Karin: ik ben zo blij met deze investering in mezelf

Mijn doel is dan ook bijna bereikt: ik kijk weer vrolijk in de spiegel en shoppen is veel leuker met een paar kledingmaten minder. Als anderen vragen of ik PowerSlim zou aanraden zeg ik volmondig: JA. Het is niet het goedkoopste programma maar ik zag het als een investering in mezelf. Het is een perfect totaalpakket waarmee ik een nieuwe leefstijl heb aangeleerd. Ik verheug me op de fase gewichtsbehoud: dan ga ik maandelijks langs om ervoor te zorgen dat mijn gewicht stabiel blijft.

Karin Schrijver, oktober 2018

PS: wil je, net als  Karin, afvallen en weer met plezier in de spiegel kijken? Bel 0345 724905 en maak een afspraak voor een gratis Intake afvallen. Je kunt ook een email sturen naar info@lapeausatin.nl.

 

Willy van Loon
Als eigenaar van een een toonaangevende Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ben ik geboeid door alles dat bijdraagt aan een gezond en slank lichaam en een mooie en stralende huid. Voor vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd. Mijn bevindingen, tips en adviezen deel ik graag met jullie in mijn artikelen, nieuwsberichten en blogs.