Karin: ik weeg nu minder dan op mijn huwelijksdag

 

Karin collage min185kilo 2

Hormonen en zwangerschappen

Echt slank ben ik nooit geweest. In de aanloop naar mijn huwelijk stapte ik over op een andere pil en daar kwam ik van aan. Nadat onze zoon en dochter geboren waren kwamen er nog wat kilo’s bij en vond ik mezelf echt te zwaar.

Diverse malen heb ik geprobeerd er wat aan te doen. Dan viel ik een paar kilo af en dan liet ik het weer sloffen.

Geen alleseter

In de zomer van 2017 ben ik gaan praten bij La Peau Satin in Leerdam. Ik zag zulke mooie resultaten met PowerSlim. Maar ik twijfelde: ik houd niet zo van groente, ik griezel van muesli en bruin brood. Ik nam me voor om het zelf nog eens te proberen.

Vier maanden later was mijn gewicht nog hetzelfde en ik inmiddels zwaar ongelukkig. Ik had last van stress en voelde me niet fit. Ik heb toen nog eens een gesprek aangevraagd bij La Peau Satin. Ik vertelde Willy wat ik niet lustte en zo hebben we, rekening houdend met mijn voorkeuren, een eetschema opgesteld.

Karin: ik weeg nu minder dan op mijn huwelijksdag

Achteraf denk ik: waarom heb ik me druk gemaakt? Er zijn zoveel lekkere producten. De toast, noodles en wraps maken van de maaltijden een feestje. Willy zat ermee dat ik weinig groenten lust. Ze drong er op aan dat ik wekelijks één nieuwe groente zou proberen en vond dat ik open moest staan voor nieuwe smaken en structuren. Hierdoor ben ik sommige groenten wel gaan waarderen. De tussendoortjes zijn geweldig en ook hiermee kon ik goed afwisselen.

Ik ben zo’n 18 kilo afgevallen en dat voelt goed. Mijn kleding staat weer leuk, ik heb meer zelfvertrouwen en kan (daardoor?) stress beter hanteren. Leerdam is een gelukkig mens rijker.

Karin Vendelbosch, juni 2018

Wil je, net als Karin, afvallen en net zo slank zijn als op je huwelijksdag?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Karin collage min185kilo 2