Kiki: mensen zeggen vooral dat ik straal

Kiki collage min35kilo

Depressie

Nadat het een hele tijd niet goed met me ging door een burn-out/depressie, stuurde ik 27 april 2020 mijn PowerSlim coach een berichtje. Ik wil een afspraak maken want ik wil zo snel mogelijk beginnen met PowerSlim, ik was er helemaal klaar mee! Ook de gedachten aan een gezonde levensstijl in deze coronatijd zette me aan het denken.

Gelijk beginnen

Mijn coach stuurde me meteen een berichtje terug: ‘Zullen we eens gek doen? Kom maar meteen langs.’ En dat op Koningsdag, ze was toevallig in haar praktijk. Dit heb ik dus ook gedaan, dit moest zo zijn, dacht ik nog.

Ik ging aan de slag met het starterspakket, zo kon ik alle producten uitproberen en startte ik met een handige weekmenu. Ik probeerde allerlei lekkere, koolhydraatarme recepten uit. Voorheen heb ik ook al eerder geprobeerd gezonder te gaan eten, maar koos ik vaak voor de makkelijke weg. Ik at eentonig en de knop ging niet helemaal om. Nu wel!

Goede begeleiding

En anders zorgde mijn coach hier wel voor. Ze heeft me goed gemotiveerd en zette me ook echt aan het werk. Ook de vele complimentjes deden me goed. Ik ben dingen gaan uitproberen, zelf sausjes maken bijvoorbeeld. Dat had nog nooit eerder iemand bij me voor elkaar gekregen.

Nu beleef ik veel plezier aan het experimenteren met nieuwe recepten en voedingsmiddelen. Vroeger at ik vaak kip en nu bestel ik voortaan zalm als ik uit eten ga. Het is grappig om te zien dat ook mijn omgeving hier aan moet wennen. Ik geniet nu echt van eten, en ik heb geleerd wat ik moet doen als ik toch in de verleiding kom.

Lekkere producten

De producten van PowerSlim zijn zo lekker. Ik heb absoluut geen  behoefte om iets anders te nemen. Ik neem de tijd voor die lekkere chocoladeparels of melkchocolade chunk. Dat is echt een genietmomentje! Terwijl ik vroeger alles achter elkaar opat, heb ik nu juist geleerd om maat te houden.

Ik voel me goed en heb weer energie. Ik ga ook weer veel meer leuke dingen samen met mijn kinderen doen en beleef weer veel plezier aan mijn hobby: duiken.

Campagnemodel

Dat ik nu campagnemodel mag zijn voor PowerSlim vind ik helemaal super, echt de kers op de taart! Ik wil graag anderen stimuleren om ook te starten met PowerSlim. Ik ben een heel  ander mens geworden. De complimenten doen mij ook zo goed. Mensen zeggen vooral dat ik straal!

Gratis begeleiding gewichtsbehoud

Ik denk dat volhouden niet gemakkelijk zal zijn. Maar mijn eetpatroon is al zo veranderd, mijn hele levensstijl eigenlijk. Ik weet ook dat mijn coach mij hierin blijft steunen, ik blijf haar nog een jaar bezoeken. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat het me helemaal gaat lukken om mijn lagere gewicht te behouden!

Ik wil nooit meer terug naar hoe ik was.

Kiki Arts, december 2020

Wil je, net als Kiki, afvallen en mensen horen zeggen dat je straalt?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

 

Kiki collage min35kilo