Jasna: Laat het maar snel mooi weer worden!

Het was in de zomer van 2014 dat ik me realiseerde dat mijn overgewicht me in de weg zat. Ik had moeite met bewegen en nergens meer zin in – al helemaal niet om me leuk te kleden of nieuwe kleren te kopen. Mijn zus Iris had bij La Peau Satin een informatiepakketje Afvallen besteld en was er al even binnengelopen. Zij was enthousiast over PowerSlim en stelde me voor samen dit lifestyle programma te gaan volgen.

Het eerste gesprek met Willy vond ik erg verhelderend. Ze legde duidelijk uit wat PowerSlim inhoudt: je moet niet zozeer minder, maar anders eten. Zesmaal per dag, koolhydraat- en vetarm en eiwitrijk. Daarnaast moet je 2 liter water per dag drinken om de afvalstoffen af te voeren, flink wat groenten eten en lekker veel bewegen. We voelden gelijk aan dat PowerSlim goed bij ons zou passen en gingen enthousiast naar huis met het starterspakket en de recepten.

Na die dag is mijn leven compleet veranderd. Ik genoot van de producten, ze smaken allemaal redelijk tot erg lekker. Mijn absolute favoriet is de Iced Cappucino, een heerlijke koude drank. Nog meer genoot ik van mijn gewichtsafname, in het begin twee kilo per week, daarna een poosje anderhalve kilo per week en eigenlijk altijd wel minstens één kilo per week. Ik ging me verdiepen in koolhydraatarm eten en flink experimenteren in de keuken. Gelukkig was er ook voldoende ruimte om uit eten te gaan en hebben ook mijn bezoekjes aan de kroeg het afvallen niet in de weg gestaan.

Mijn coach Willy was altijd op de achtergrond aanwezig. Als ik ergens mee zat, kon ik haar bellen, appen of een email sturen. Was er een moeilijk moment of een lastige keuze, dan stond ik er niet alleen voor.

Inmiddels ben ik bijna 35 kilo afgevallen – van 107,6 naar 74,8 kilo. Ik ben nu aan het afbouwen, want ik wil graag naar de 70 kilo toe. Maar dat gaat me zeker lukken! Ik voel me ongelofelijk fit, loop met plezier naar mijn werk en weer naar huis en hoef geen paskamer meer te mijden.

Ik ben blij dat ik het programma heb gevolgd en kan het iedereen aanraden.

Maart 2015

Jasna

PS: wil je, net als Jasna, weer in leuke (zomer)kleding passen en afvallen? Snel en gemakkelijk, zonder hongergevoel?

Bel 0345 724905 en maak een afspraak voor een gratis Intake afvallen. Je kunt ook een email sturen naar info@lapeausatin.nl

Jasna_collage

Willy van Loon
Als eigenaar van een een toonaangevende Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ben ik geboeid door alles dat bijdraagt aan een gezond en slank lichaam en een mooie en stralende huid. Voor vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd. Mijn bevindingen, tips en adviezen deel ik graag met jullie in mijn artikelen, nieuwsberichten en blogs.