Lijni: dat jurkje heb ik weggedaan

Lijni collage min117kilo

Te bourgondisch

In het najaar van 2017 had ik het helemaal gehad: mijn toch wel wat bourgondische levensstijl  begon zijn tol te eisen. Ik werd voller, mijn kleding zat te strak of paste zelfs helemaal niet meer en mijn buik begon in de weg te zitten.

Tijd voor actie dus. Met een bruiloft in het vooruitzicht was ik supergemotiveerd om structurele aanpassingen in mijn voedingspatroon door te voeren. Over PowerSlim kreeg ik goede ervaringen te horen. Gelukkig zit er een center in mijn woonplaats Leerdam.

Voor mijn najaarsvakantie heb ik een afspraak gemaakt en zo zat ik op 21 oktober bij Willy aan tafel. Tijdens dat ‘intakegesprek’ werd ik steeds enthousiaster – ik ben gelijk begonnen. Natuurlijk was het in het begin even wennen, je moet toch net iets anders boodschappen doen. Maar tegelijkertijd ging er een nieuwe wereld voor me open. Een wereld van lekkere recepten en heerlijke tussendoortjes. Ook mijn man werd fan.

Ik hield er rekening mee dat het afvallen  bij mij niet zo snel zou gaan. Maar al snel kwam ik er achter dat dat reuze meeviel. Ik zag mijn gewicht echt met gemiddeld een kilo in de week afnemen.

Lijni: dat jurkje heb ik weggedaan

Inmiddels ben ik al een poosje op mijn streefgewicht, maar ik wil wat ‘reserve’ inbouwen, dus houd ik me nog aan de richtlijnen voor fase 2. Ik voel me er heerlijk bij en ben eigenlijk ook wel trots dat ik in 4 maanden zoveel ben afgevallen. Ik kan iedereen, die wil afvallen, aanraden om te gaan PowerSlimmen.

Het jurkje dat ik aanhad op de foto van de dag dat ik startte met PowerSlim heb ik weggedaan. Zo wil ik niet meer worden.

Lijnie, februai 2018

Wil je, net als Lijni, afvallen en je te grote kleding wegdoen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Lijni collage min117kilo