Lisette: van ‘ongelukkig en zwaar’ naar ‘stralend’ dit jaar

 

Het getal op de weegschaal naderde de ‘drie cijfers’

Ik ben altijd wat langer geweest dan mijn leeftijdgenoten. Al op jonge leeftijd kreeg ik vrouwelijke vormen, maar overgewicht had ik niet. Toen ik ging samenwonen ging het mis. Naast het samenwonen had ik een drukke baan en een rijk sociaal leven. Etentjes en borrels waren orde van de dag. Ik deed aan alles mee, bedankte eigenlijk nooit voor iets lekkers.Ik zag de weegschaal richting de drie cijfers gaan. Hiervan schrok ik zo dat ik besloot drastische maatregelen te gaan nemen.

PowerSlim heeft het leven van een collega veranderd

Via een collega hoorde ik over PowerSlim en hoe dit haar leven heeft veranderd. Ik ben direct opzoek gegaan naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Met PowerSlim mag je regelmatig eten, heb je geen hongergevoel en de variatie aan PowerSlim producten is erg groot. Het was voor mij daardoor gemakkelijk vol te houden. Daarnaast kreeg ik extra motivatie doordat ik al snel resultaat had.

Lisette: van ‘ongelukkig en zwaar’ naar ‘stralend’ dit jaar

Lisette resultaat

 

 

Nu in de laatste fase merk ik dat het soms wat moeilijker is om de balans te vinden en daar helpt mijn coach mij dan weer goed bij. Met mijn coach had ik een erg goede klik. Het wekelijks contact was erg prettig. Ik zit nu in de laatste fase en heb daarmee mijn doel nog voor de feestdagen bereikt! Ik voel me goed, energiek, fit en ben weer gelukkig als ik in de spiegel kijk. Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl en goed voor mijn lichaam zorg, ga ik er zeker voor om mijn gewicht stabiel te houden.

 

 

 

 

 

Wil je, net als Lisette, afvallen en weer stralen tijdens de feestdagen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Lisette resultaat