Loes: het wordt steeds leuker

Loes collage min174kilo

Ik wilde niet langer ‘propperig’ zijn

Mijn moeder en ik zijn de laatste jaren altijd wel een beetje met ons gewicht bezig geweest. Echt dik waren we niet, maar wel aan de zware kant. We zijn allebei ook klein, dus dat toont wel wat propperig.

Na de feestdagen en de jaarwisseling 2018/2019 ging vooral bij mijn moeder ‘de knop om’. Ze was weer 2 kilo aangekomen en besloot dat er iets MOEST gebeuren. Niet zomaar iets, maar echt iets goeds. Goede, verantwoorde voeding en goede begeleiding. En nu komt het grappige: ik MOEST meedoen. Ik was wel te zwaar, maar echt last had ik er niet van. Ik werk in de ouderenzorg, ik voetbal en ik doe aan trampoline springen en dat ging allemaal best. Maar dat komt misschien door mijn leeftijd – ik ben 18.

Wij zochten een verantwoorde manier van afvallen

Een vrouw uit ons dorp was mooi afgevallen met PowerSlim en we zijn PowerSlim en La Peau Satin gaan volgen op facebook. Telkens zagen we weer een ervaringsverhaal langskomen. We kregen er steeds meer zin in.

Begin februari zaten we bij Willy aan tafel en hebben we een plan opgesteld. Ik zou het PowerSlim programma gaan volgen en mijn moeder zou me volop steunen door voor mij te koken en zelf zoveel mogelijk mee te doen.

De eerste week vond ik lastig. Ik moest erg wennen aan de smaak van de producten en ook wel aan de maaltijden op zich. Ik was niet gewend zoveel groenten te eten. Maar na een week of twee was ik gewend, wist ik welke tussendoortjes ik lekker vond en verheugde ik me op ieder ‘eetmoment’. Het was natuurlijk super dat mijn moeder voor me kookte en zorgde dat ik een goed lunchpakketje bij me had al die tijd.

Voor wat betreft het wegen: het is goed dat dat op een weegschaal gebeurt die niet alleen de kilo’s meet, maar ook het vetpercentage en de spiermassa. Ik had nl. weken dat ik hetzelfde aantal kilo’s woog, maar dat mijn vetpercentage wel degelijk zakte. Dan werd ik dus wel slanker, maar niet lichter. In totaal ben ik 17,4 kilo afgevallen, waarvan 15,9 kilo vet.

Loes: min 17 kilo en het wordt steeds leuker

Al was ik eerst niet zo gemotiveerd (als mijn moeder), tijdens het programma ben ik steeds enthousiaster geworden. We aten en eten heerlijk en ik heb niets gemist. Zo’n groot gewichtsverlies valt anderen natuurlijk op en ik krijg veel complimentjes. Dat is absoluut niet vervelend. 🙂

Hoewel ik geen last had van mijn overgewicht, merk ik toch wel verschil. Mijn conditie is beter en ik spring nog hoger op de trampoline.

Als je wilt afvallen, ook als je jong bent, ga niet zelf aan de slag, maar kies voor een betrouwbaar en bewezen programma en goede begeleiding, waarvan je ook na je gewichtsverlies gebruik kunt blijven maken. PowerSlim is mij ontzettend goed bevallen.

Loes Vermeulen, juni 2019

Wil je, net als Loes. op een gezonde manier afvallen en slank blijven?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Loes collage min174kilo