Marco: ik voel me topfit

Marco collage min148kilo

Verre van gezond

‘Als je maar gezond bent’  hoe vaak zeggen we dat deze maanden niet tegen elkaar? Voor mij was dat een jaar geleden al actueel. Ik voelde me niet fit. Een bezoek aan de huisarts wees uit dat mijn bloedsuiker en cholesterolwaarde te hoog waren. Mijn gewicht was te hoog. Als ik dat overgewicht op een zou kwijtraken, dan zou dat mijn gezondheid ten goede komen.

Afvallen met PowerSlim

Maar hoe doe je dat? Ik kwam daar in mijn eentje niet uit. Een collega van me was goed afgevallen met PowerSlim en bleef goed op haar lagere gewicht. Zij maakte mij enthousiast en zo zat ik eind januari aan tafel bij Willy van La Peau Satin.

Eigenlijk is het programma redelijk eenvoudig. Je blijft gewoon ontbijt, lunch en avondeten gebruiken. Wel zo gezellig als je een gezin met 2 opgroeiende zoons hebt. Daarnaast neem je 3x per dag een tussendoortje. Verder is voldoende drinken belangrijk. Het ging me vooral goed af, omdat mijn vrouw Pauline helemaal achter mijn beslissing stond en me steunde. Zij zorgde er ook voor dat het eten altijd op tijd klaar stond en heerlijk smaakte.

Min 15 kilo en weer topfit

Achteraf had ik geen beter startmoment kunnen kiezen. Toen de lockdown vanwege Covid19 van kracht werd, was ik al flink afgevallen en zat ik geweldig in de flow van gezond eten en meer bewegen. Mijn hometrainer is dagelijks gebruikt. Voor mij waren er dus geen ‘quarantaine kilo’s’. Integendeel: ik mag ‘min 15 kilo’ noteren, mijn vetpercentage, visceraal vet, bloedsuiker en cholesterol gehalte hebben weer een gezonde waarde en ik voel met topfit.

Wil (of moet) je afvallen? Voor mij heeft PowerSlim geweldig gewerkt.

Marco Grisel, juni 2020.

Wil je, net als Marco, afvallen en je weer topfit voelen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

 

Marco collage min148kilo