Marian: wat het teugkijken van foto’s kan bewerkstelligen

Al geruime tijd voelde ik me niet goed. Ik had lichamelijke klachten en werd zowaar een beetje depri. Toen gebeurde er iets heel naars: ik kreeg een beroerte. Er volgde een tijd van revalidatie. Ik ben er redelijk goed uitgekomen – mijn bewegingen zijn nog wat onzeker en mijn spraak wordt niet meer wat het is geweest. Maar ik was er nog en kon er weer zijn voor mijn man en (klein)kinderen. Toch bleef ik onzeker.

In 2018 hebben we een reis gemaakt naar Shri Lanka. Ik ga niet graag op de foto, maar kon er niet onderuit dat er een paar kiekjes van me zijn genomen. Toen ik die bij thuiskomst bekeek viel het kwartje: ik was gewoon te zwaar. Die dikke buik, die hoorde niet bij mij. Ik besloot actie te ondernemen.

Een goede kennis van ons, Corine, is goed afgevallen met PowerSlim en blijft mooi slank. Ik dacht: dat wil ik ook. Zo zat ik eind februari aan tafel bij Willy van La Peau Satin in Leerdam. Ze legde het programma duidelijk uit en mijn enthousiasme sloeg om in een besluit: ik ga starten met PowerSlim.

Ik had ik het systeem al snel helemaal in de vingers. Bij het ontbijt en als tussendoortje gebruikte ik PowerSlim, bij de maaltijden at ik het liefste mijn eigen vindingen: vlees/kip/vis met groenten, soms een lekker eitje. Ik kon genoeg variëren en was altijd goed verzadigd.

Marian: wat het teugkijken van foto’s kan bewerkstelligen

Het programma werkte uitstekend bij mij: in drie maanden ben ik 10 kilo afgevallen en ik voel me daar enorm goed bij. Fitter natuurlijk, maar ik vind het vooral fijn dat mijn buik weg is. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug en heb daardoor meer plezier in het leven.

Dat het terugkijken van foto’s zo’n invloed zou hebben op deze wending in mijn leven had ik niet kunnen bedenken, maar ik ben er blij mee.

Marian, mei 2018

PS: wil je, wil je, net als Marian, afvallen en weer vol zelfvertrouwen je huis uitgaan? Bel 0345 724905 en maak een afspraak voor een gratis Intake afvallen. Je kunt ook een email sturen naar info@lapeausatin.nl.

Willy van Loon
Als eigenaar van een een toonaangevende Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ben ik geboeid door alles dat bijdraagt aan een gezond en slank lichaam en een mooie en stralende huid. Voor vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd. Mijn bevindingen, tips en adviezen deel ik graag met jullie in mijn artikelen, nieuwsberichten en blogs.