Marisca: niet alleen ik, ook mijn garderobe heeft een metamorfose ondergaan

Mariska collage min161kilo

De maat was vol

Na mijn vakantie was de maat vol: ik voelde mij niet prettig in mijn vel en al helemaal niet in mijn bikini. Op Facebook kwam ik steeds de prachtige resultaten tegen van mensen die het PowerSlim programma hebben gevolgd. Daarom besloot ik dan ook direct na mijn vakantie een afspraak te maken bij La Peau Satin in Leerdam.

Gelijk gestart

Na een goede uitleg wat het PowerSlim programma inhield ben ik gelijk de volgende dag gestart. Heel fijn aan dit programma is dat je, samen met je gezin, gewoon lekker en gezond kunt ontbijten, lunchen en dineren. PowerSlim heeft zoveel keuze in haar assortiment en met behulp van het PowerSlim kookboek zet je de heerlijkste gerechten op tafel. Door deze drie gezonde hoofdmaaltijden en 3 heerlijke tussendoortje krijg je voldoende binnen en heb je een heerlijk verzadigd gevoel.

Het wekelijkse weegmoment bij mijn coach Niesje was mijn stok achter de deur. Maar het was ook altijd gezellig, ik zag mezelf steeds weer een stapje dichter bij mijn doel komen. Deze warme zomer voelde ik me zelfverzekerd in mijn bikini.

Marisca: niet alleen ik, ook mijn garderobe heeft een metamorfose ondergaan

Mijn aangepaste eetpatroon (minder suikers) heeft nog een bijkomend voordeel opgeleverd: mijn eczeem is verdwenen. Ook mijn kledingkast heeft een metamorfose ondergaan: te grote kleding heb ik weggedaan en ik heb nieuwe kleding in 2 maten kleiner aangeschaft. Alles staat me leuker, dat maakt het winkelen wel heel plezierig. Zelfs nu ik mijn streefgewicht behaald heb, blijf ik gebruik maken van de begeleiding van mijn coach om in balans te blijven. Ik geniet van iedere dag – en van mijn eten en drinken.

 

Marisca van Lent, november 2018

Wil je, net als Marisca, afvallen en een nieuwe garderobe gaan scoren?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Mariska collage min161kilo