Marisca: niet alleen ik, ook mijn garderobe heeft een metamorfose ondergaan

Na mijn vakantie was de maat vol: ik voelde mij niet prettig in mijn vel en al helemaal niet in mijn bikini. Op Facebook kwam ik steeds de prachtige resultaten tegen van mensen die het PowerSlim programma hadden gevolgd. Daarom besloot ik dan ook direct na mijn vakantie een afspraak te maken bij La Peau Satin in Leerdam.

 

Na een goede uitleg wat het PowerSlim programma inhield ben ik gelijk de volgende dag gestart. Heel fijn aan dit programma is dat je, samen met je gezin, gewoon lekker en gezond kunt ontbijten, lunchen en dineren. PowerSlim heeft zoveel keuze in haar assortiment en met behulp van het PowerSlim kookboek zet je de heerlijkste gerechten op tafel. Door deze drie gezonde hoofdmaaltijden en 3 heerlijke tussendoortje krijg je voldoende binnen en heb je een heerlijk verzadigd gevoel.

 

Het wekelijkse weegmoment bij mijn coach Niesje was mijn stok achter de deur. Maar het was ook altijd gezellig, ik zag mezelf steeds weer een stapje dichter bij mijn doel komen. Deze warme zomer voelde ik me zelfverzekerd in mijn bikini.

Marisca: niet alleen ik, ook mijn garderobe heeft een metamorfose ondergaan

Mijn aangepaste eetpatroon (minder suikers) heeft nog een bijkomend voordeel opgeleverd: mijn eczeem is verdwenen. Ook mijn kledingkast heeft een metamorfose ondergaan: te grote kleding heb ik weggedaan en ik heb nieuwe kleding in 2 maten kleiner aangeschaft. Alles staat me leuker, dat maakt het winkelen wel heel plezierig. Zelfs nu ik mijn streefgewicht behaald heb, blijf ik gebruik maken van de begeleiding van mijn coach om in balans te blijven. De PowerSlim Balance lijn helpt mij daarbij – ik geniet van iedere dag – en van mijn eten en drinken.

 

Marisca van Lent, november 2018

PS: wil je, net als  Marisca, afvallen en een andere garderobe? Bel 0345 724905 en maak een afspraak voor een gratis Intake afvallen. Je kunt ook een email sturen naar info@lapeausatin.nl.

Willy van Loon
Als eigenaar van een een toonaangevende Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ben ik geboeid door alles dat bijdraagt aan een gezond en slank lichaam en een mooie en stralende huid. Voor vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd. Mijn bevindingen, tips en adviezen deel ik graag met jullie in mijn artikelen, nieuwsberichten en blogs.