Mariska valt af

 

Mariska_81,5

 

18 juni 2015

De afgelopen weken hebben voor mij vooral in het teken van ‘herstel’ en ‘revalidatie’ gestaan. Ik heb nog steeds veel pijn en kreeg de teleurstelling te verwerken dat de pennen geen 6 weken maar 3 maanden in mijn pols moeten blijven zitten. Die drie maanden zitten er nu bijna op gelukkig en er zijn dagen dat ik me een stuk beter voel.
Het afvallen met PowerSlim is even wat lastiger omdat ik niet kan sporten en onthand ben in de keuken, maar ik wil nog steeds doorgaan tot ik 75 kilo weeg.

Op dit moment weeg ik 81,5 kilo en ik heb dus nog even te gaan. Maar daar zie ik helemaal niet tegenop, want ik mis eigenlijk niets. Ik ben dol op kwark en de meeste PowerSlim producten vind ik erg lekker. Mijn favoriet onder de maaltijden is de wrap en een lekkere PowerSlim reep maakt mijn dag helemaal goed.

 

 

Mariska_82,1

 

1 mei 2015

Met mijn ingepakte verbrijzelde pols ben ik op de weegschaal gestapt. Ik kan mijn linkerhand niet gebruiken, dus we moesten het vandaag alleen met de kilo’s doen. Vet- vocht- en spiermassa hebben we niet gemeten. Mijn gewicht is nu 82,1 kilo. Dat brengt mijn totale gewichtsverlies op 23,2 kilo.

Het afvallen heb ik nu vooral te danken aan mijn eetpatroon. Ik ben nog steeds aan het PowerSlimmen, door mijn polsblessure kan ik niet sporten, zelf gewoon bewegen valt me zwaar. Ik heb veel pijn en slaap slecht. Toen de chirurg van de week vertelde dat ‘de pen’ geen zes weken, maar drie maanden moet blijven zitten, zakte de moed in mijn schoenen.

Vandaag heb ik mezelf weer herpakt en probeer er maar het positieve van in te zien. Ik ben lekker gaan wandelen en hoop zo mijn conditie weer enigszins op peil te krijgen. Een wandelingetje naar La Peau Satin om van die lekkere PowerSlim wafels en wraps te kopen, daar kikker ik van op!

 

14 april

Mariska is niet langs geweest om te wegen, want ze heeft haar pols verbrijzeld. Dat gaat gepaard met veel pijn. Binnenkort wordt ze geopereerd. Maar ze gaat door met PowerSlimmen. Willy heeft producten bezorgd.

 

 

 

Mariska_85,9

 

 

7 april 2015

Vorige week had ik een dipje, maar ik heb me goed hersteld. Heel de week heb ik me keurig aan het programma gehouden en ben ik creatief geweest in de keuken en aan tafel. Ik heb de nieuwe PowerSlim lasagne geprobeerd en die is heerlijk – en handig. Ik heb een pak verwerkt, dat zijn vier porties en drie ervan heb ik ingevroren. Dan heb ik de komende weken telkens een makkelijke dag met het avondeten. Het paasweekend heb ik wel een paar glaasjes wijn op, maar met het eten heb ik goed opgelet. Gesnoept heb ik niet. Verder hebben we gegourmet en heb ik lekker vis en biefstukreepjes op met philadelphia light. Ik heb niet het gevoel dat ik ook maar iets tekort gekomen ben en was reuze blij dat de weegschaal nu 85.9 kilo aangaf. Ik ben nu ruim 19 kilo afgevallen en voel me een ander mens.

 

 

Mariska_87,6

 

31 maart 2015

Ja, het moest een keer gebeuren. Ik ben aangekomen sinds mijn vorige weegmoment – 8 ons om precies te zijn. Ik weet precies hoe het komt. Vrijdagavond voelde ik een ‘eetbui’ opkomen. We hadden een stressmoment in het gezin en ik kon er geen weerstand aan bieden. Ik heb die avond wat extra PowerSlim producten gegeten, dus heb mijn consumptie wel binnen grenzen weten te houden. Zaterdagavond waren we bij vrienden op bezoek en heb ik drie wijntjes op. Willy informeerde waarom ik het niet bij één glas wijn heb gelaten. Tja, mijn glas werd gewoon telkens bijgevuld als ik even niet keek. Willy adviseerde me om bij een volgende gelegenheid mijn glas half vol/half leeg te laten, zodat het met bijvullen wordt overgeslagen. Dat ga ik proberen, want ik ben weer supergemotiveerd en ga er weer lekker fanatiek tegenaan!

 

 

Mariska_86,8

 

24 maart 2015

Toe maar, ik ga die wekelijkse weegmomenten steeds leuker vinden. Ditmaal ben ik zelfs 2,6 kilo afgevallen. Mijn totale gewichtsverlies is nu 18,5 kilo! Dat ik zoveel ben afgevallen, komt helaas niet alleen doordat ik me goed aan het programma houd. Het weekend kreeg ik last van buikgriep, waardoor ik vooral zondag haast niets heb gegeten. Helemaal over is het nog niet, maar gelukkig voel ik me inmiddels weer tamelijk goed. Willy heeft me uitgelegd dat ik niet teleurgesteld moet zijn als ik volgende week een keer helemaal niet ben afgevallen, want 5 kilo in twee weken tijd is wel erg veel. Het PowerSlimmen bevalt me zo goed, dat ik eigenlijk niet mee zo gefixeerd ben op de weegschaal, maar meer op hoe ik me voel. En ik voel me geweldig! Ik heb mijn kledingkast opgeruimd en alle kleding die te groot geworden is, weggegeven. Ik voel me zo sterk, dat ik zeker weet dat ik die noooooit meer nodig heb.

 

 

 

 

Mariska_89,4

 

17 maart 2015

Alweer zo’n geweldig weegmoment: ditmaal ben ik maar liefst 2,3 kilo afgevallen – en dat in 8 dagen tijd! Willy informeerde of ik had ‘afgezien’, maar dat is niet zo. Ik heb netjes 6x per dag gegeten, koolhydraatarm en eiwitrijk. Het eten van voldoende groenten en een variatie aan groenten gaat me steeds gemakkelijker af. Bij de lunch zijn het meestal koude groenten, rauwkost dus, maar ook daar varieer ik zoveel mogelijk. Bij het avondeten eet ik met het gezin mee – bloemkool, spinazie, boontjes (waarvan ik dan de witte boontjes naar de rand van mijn bord schuif) of roerbakgroenten, vaak met kip, die ik dan weer op verschillende manieren kruid. Ik voel me geweldig en kan de wereld aan!

 

 

 

Mariska_91,7

 

9 maart 2015

Dit was een superweegmoment: ik ben de afgelopen week 1,4 kilo afgevallen. Daarmee ben ik dubbel blij: ten eerste om het gewichtsverlies zelf, maar ten tweede omdat ik me steeds sterker voel. Het afgelopen weekend is nl. zeer hectisch verlopen, met wat overwachte en nare gebeurtenissen. Tot mijn voldoening heb ik gemerkt dat ik mijn oude gewoonte om in zulke omstandigheden te gaan snacken en snaaien, achter me gelaten heb. Ik realiseer me nu dat ik me, door te gaan snoepen, eigenlijk alleen maar beroerder ga voelen. Ik heb dus alleen maar gezond gegeten dit weekend. Vrijdagavond daarentegen heb ik, samen met onze gasten tijdens een gezellige avond, wel twee (kleine) glaasjes witte wijn gedronken. Mijn man vond dat ik die wel verdiend had en waar ik vroeger altijd hartige hapjes at bij mijn wijntje, heb ik dat nu niet gedaan. Ik ben trots op mijn prestatie van de afgelopen week en blij met PowerSlim en met het resultaat.

 

 

 

Mariska_93,1

 

3 maart 2015

Weer voel ik me wat lichter en dat ben ik ook: in totaal ben ik nu 12.2 kilo afgevallen. Ik krijg steeds meer plezier in het PowerSlimmen en het bedenken van lekkere gerechten. Ik had mee voorgenomen meer groenten te gaan eten, ook bij de lunch en heb zelf twee heerlijke gerechten bedacht – met een beetje hulp van PowerSlim en internet. Ik was zo enthousiast dat ik zelfs foto’s van mijn maaltijden aan Willy heb geappt. Wat dacht je van:

 

omelet met champignon roerbakmix by Mariska

omelet met champignon roerbakmix by Mariska

ei met groentenmix in cupcakevorm

ei met groentenmix in cupcakevorm

 

 

 

Zondag jl. ging het me even wat minder goed af: ik moest en zou wat eten. Ik heb ‘de schade kunnen beperken’ tot 1 extra PowerSlim reep en ben daarna een eind gaan lopen. Willy gaf me de opdracht mee nu al mijn plan te trekken voor een volgend zwak moment. Daar ga ik de komende week mee aan de slag. Voor de heel korte termijn heb ik dit plan niet nodig, want ik ben superblij met mijn -/- 12,2 kilo!

 

 

 

Mariska_93,8

 

 

24 februari 2015

Wouw, deze week ben ik weer flink afgevallen: de weegschaal wees 1.3 kilo minder aan. Ik voel me heerlijk, heb geen honger en vind voldoende variatie. Tussen de middag en ’s avonds eet ik braaf groenten en een eiwitrijk product. Voor mij zijn de repen echt een uitkomst: ze zijn lekker, voeden goed en zijn gemakkelijk mee te nemen. Op dagen dat ik erg druk ben eet ik er ook wel eens één als ontbijt. Maar de PowerSlim Muesli vind ik ook erg lekker en vandaag heb ik de Croissants gekocht – gezellig voor in het weekend. In totaal ben ik nu 11.5 kilo afgevallen en ja: ineens pas ik weer in een broek die ik al jaren niet meer aankon. Mijn man vindt me ook een stuk vrolijker en dat klopt ook wel: ik zit nu al lekkerder in mijn vel en ben minder snel geïrriteerd.

 

 

 

Mariska_95,1

 

 

17 februari 2015

Dit was een vrolijk weegmoment. Ik weeg nu veel minder dan 100 kilo! Maar ik heb dan ook reuze mijn best gedaan. Het was (alweer) een drukke week. Tegen onze gewoonte in verscheen er tweemaal ‘frituur’ op het menu voor het avondeten. Mijn zus en kinderen waren een dagje bij ons en toen hebben we de frituurpan aangezet. Zondag zijn we een dagje naar de dierentuin geweest en dat uitstapje hebben we afgesloten met een bezoekje aan een snackbar. Maar ik heb beide keren niet meegedaan. Thuis heb ik PowerSlim rijst met groenten en kip op en in de snackbar kon ik nog lekker smikkelen van een PowerSlim reep, die ik voor de zekerheid heb meegenomen.
Willy vroeg nog wat door naar mijn eetgewoonten. Ik kan die nog verbeteren door tussen de middag (meer) groenten te eten en ook de gehaktballen te laten staan. In gehaktballen zit nl. paneermeel en ook dat bevat teveel koolhydraten voor PowerSlim fase 1. Voorlopig ben ik superblij met de ruim 2 kilo die ik afgelopen week ben afgevallen, dus ik ga lekker gemotiveerd door.

 

 

Mariska_97,2

 

 

10 februari 2015

Hallo, ik ben Mariska en ga, op verzoek van mijn afslankcoach Willy, iedere week een stukje schrijven over het afvallen met PowerSlim. Eind vorig jaar woog ik meer dan 100 kilo en ben ik gestart met PowerSlim. Om persoonlijke redenen moest ik er toen even mee stoppen, maar vanaf vorige week heb ik het PowerSlimmen met veel enthousiasme weer opgepakt. Omdat ik nu minder dan 100 kilo weeg, vind ik het leuk om iedere week een foto te plaatsen met wat tekst erbij. Ik vind PowerSlim, ondanks mijn drukke werk en gezin, niet moeilijk om te volgen. Zes keer per dag eten lukt me goed en ik heb geen honger. Ik vond van mezelf dat ik deze week ‘gerommeld’ had – een puddinkje als tussendoortje bijvoorbeeld. Maar volgens Willy is dat niet erg. Het is belangrijk dat je zes keer per dag eet en dan een product met 18-20 gram eiwit, weinig vet en weinig koolhydraten. Een PowerSlim product voldoet daaraan en aan het eten van een puddinkje als tussendoortje is niets mis. Vrijdagavond heb ik twee glazen rosé op. We kregen vrienden op bezoek en die namen een paar flessen mee. Ik vond dat ik geen ‘nee’ kon zeggen. Willy vond (geloof ik) dat ik het beter bij één glas had kunnen laten. Dat ga ik de komende week proberen, want het is zo weer 17 februari en dan ga ik weer wegen.

Willy van Loon
Als eigenaar van een een toonaangevende Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ben ik geboeid door alles dat bijdraagt aan een gezond en slank lichaam en een mooie en stralende huid. Voor vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd. Mijn bevindingen, tips en adviezen deel ik graag met jullie in mijn artikelen, nieuwsberichten en blogs.