Najaars metamorfose PowerSlim

 

 

 

 

 

 

 

 

Najaars Metamorfose PowerSlim

Wil jij:

 • een gezonde leefstijl aanleren
 • je fitter voelen
 • succesvol en blijvend afvallen
 • een ware metamorfose ondergaan

Laat dan onze PowerSlim Najaars Metamorfose aanbieding niet lopen.

Als je in oktober of november 2018 bij ons start met het PowerSlim programma hebben we een heel aantrekkelijk aanbod. Maak gebruik van deze aanbieding,  bereik nog voor de feestdagen je ideale gewicht en onderga die metamorfose.

PowerSlim is een leefstijlprogramma om op gewicht te komen én te blijven. Je maakt je een gezonde en gevarieerde leefstijl eigen.

Je staat er niet alleen voor, wij zijn jouw stok achter de deur en begeleiden je naar je streefgewicht. Na het bereiken van je streefgewicht begeleiden we je nog een jaar om terugval te voorkomen. Maak nu een afspraak en krijg:

 • Het intakegesprek ter waarde van € 49,00 euro gratis
 • Twee extra’s (een potje kruidenbouillon en een zakjes droppastilles) bij het PowerSlim starterspakket. Dit kost  € 159,00 voor 8 dagen maaltijden, een uitgebreide handleiding, 30 dagen vitamines en mineralen, een kookboek met 14 weekmenu’s en een shakebeker
 • Een foto bij iedere 5 (vrouwen) of 8 (mannen) kilo gewichtsverlies plus collages van de gemaakte foto’s
 • Een PowerSlim resultatenboekje, waarin we je vorderingen en je belemmeringen noteren
 • Bij iedere 5 (vrouwen) of 8 (mannen) kilo gewichtsverlies een afslankende LPG of  SizeZero behandeling cadeau.
 • Bij het bereiken van je streefgewicht GRATIS cursusmap ‘Gewichtsbehoud’
 • Je voordeel is minimaal € 197,-

Najaars Metamorfose PowerSlim – ervaringsverhalen

Wij hebben al veel klanten begeleid naar een blijvend lager lichaamsgewicht. Ben je benieuwd naar hun ervaringsverhalen? Lees ze HIER.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Najaars Metamorfose PowerSlim – afspraak maken

Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij nog deze kerst nauwsluitende, flatterende kleding dragen?

Meld je dan nu aan voor onze Najaars Metamorfose aanbieding en ga samen met ons de strijd aan te gaan tegen de overtollige kilo’s. Wedden dat we die gaan winnen? Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan  contact met je op. Je kunt ook bellen met 0345 724905 of  een email sturen naar info@lapeausatin.nl om een afspraak te maken.

Wacht niet te lang, hoe eerder je begint met PowerSlim, des te eerder je in ‘een maatje minder’ past.

 

 

 

Ja, ik wil de feestdagen ingaan met een maatje minder

Afvallen doe je niet alleen

Willy van Loon
Als eigenaar van een een toonaangevende Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ben ik geboeid door alles dat bijdraagt aan een gezond en slank lichaam en een mooie en stralende huid. Voor vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd. Mijn bevindingen, tips en adviezen deel ik graag met jullie in mijn artikelen, nieuwsberichten en blogs.