Nancy: het komt er niet meer aan

Nancy: zoveel mislukte pogingen om af te vallen

In het voorjaar van 2017 was ik het zat. Te zwaar en beu van alle mislukte pogingen om af te vallen. Ik wilde anders afvallen, zonder dat ik honger zou hebben, of niks meer mocht eten. In Leerdam kende ik meerdere mensen die via PowerSlim gewicht hadden verloren. En hoewel ik vaker succesvol was afgevallen, kwam het er altijd toch weer aan.

Zou PowerSlim ook iets voor mij zijn?

Ik besloot hierover eens te gaan praten met Willy. Ze legde me de methode uit en deze sprak me aan. Voldoende lekkere maaltijden en veel diversiteit. Een programma dat me helpt om ook nadat ik gewicht kwijt ben, op gewicht te blijven. Dus ben ik begonnen. Ik was al snel enthousiast en kon me goed houden aan de voorschriften. En ik at lekker! De Bourgondiër in mij kwam aan haar trekken want met hulp van het kookboek en de tips, bleef ik lekker eten en verloor ik gestaag gewicht

Eke week kwam ik trouw op consult. En, op 1 bezoek na, elke week wees de weegschaal een lager getal aan. Ik stelde mijn streefgewicht verder naar beneden bij, en later nog een keer.

Nancy: het komt er niet meer aan

Uiteindelijk ben ik ongeveer 20 kg afgevallen. Dat is veel. Maar wat belangrijker is, het komt er niet meer aan. Ik blijf op gewicht! Ik voel me fitter en heb meer energie.

Het programma heeft mijn kijk op lekker eten veranderd. Ik eet nu blijvend veel meer groenten en maak afgewogen keuzes. Zeg “nee” tegen eten en snoep wat ik at uit gewoonte of gemakzucht  en “ja” tegen gezonde maaltijden en tussendoortjes. Drink een wijntje op zijn tijd, maar las af en toe een dag in waarop ik heel bewust maat hou. En dat kan ik mijn leven lang volhouden!

Nancy Bolk, maart 2018

Wil je, net als Nancy, afvallen en slank blijven?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Nancy collage min20kilo