Nelda: de knop is en blijft om

Nelda collage min17kilo

Geen zin meer in winkelen

….. en dat wordt het lente en merk je dat je geen zin meer hebt om te gaan winkelen. Je hebt het gevoel dat niets je meer leuk staat. Ik nam me voor om aan mijn (over)gewicht te gaan werken.

Juist op dat moment viel mijn oog op een advertentie van La Peau Satin in een huis-aan-huis blad. Het bedrijf adverteerde met PowerSlim als HET leefstijlprogramma voor blijvend gewichtsverlies. Ik besloot een afspraak te maken en zo zat ik op 29 maart bij Willy aan tafel.

Het PowerSlim leefstijlprogramma

Het programma sprak met aan: je mag (of eigenlijk moet) 6x per dag eten en voldoende  water drinken. Je kunt gewoon met je gezin (en medewerkers) mee eten, want je mag gewoon groenten en vlees/vis/kip etc.

Zo begon begin april mijn PowerSlim avontuur en ik overdrijf niet als ik zeg dat er een nieuwe wereld voor me is opengegaan. Het volgen van het programma kostte me totaal geen moeite. De producten vond ik lekker en ze verzadigen prima. Ik vond het heerlijk om meer groenten te eten en mijn ‘middagboterham’ te vervangen door een lekkere salade. De beloning van de weegschaal was fantastisch. In relatief korte tijd ben ik ruim 15 kilo afgevallen.

Nelda: de knop is en blijft om

Ik ben het programma nu aan het afbouwen, maar let nog steeds goed op waarvoor ik kies. Ik mag best iets eten van niet ‘PowerSlim proof’ is, maar dat doe ik alleen als ik het heel lekker vindt, niet uit beleefdheid of gewoonte. Begin september ben ik op mini vakantie geweest naar Zeeland en ik heb gemerkt dat een koolhydraat beperkte leefstijl goed is vol te houden, ook als je een paar dagen achtereen uit eten gaat.

Inmiddels voel ik me veel fitter en draag ik 3 kledingmaten minder – dat voelt gewoon goed.

Wil je afvallen, overweeg dan zeker PowerSlim, is mijn advies.

Nelda, mei 2017

Wil je, net als Nelda, afvallen en weer met plezier gaan winkelen?
Ontdekken dat je kunt afvallen zonder af te zien?
Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op om je te vertellen wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Nelda collage min17kilo