Nieuw van PowerSlim: Granola’s

 

Proef nu die heerlijke, ambachtelijke granola’s

Granola is inmiddels heel populair en dat is logisch want granola is onweerstaanbaar lekker. Daarom heeft PowerSlim het assortiment uitgebreid met twee nieuwe ontbijttoppers. Heerlijke ambachtelijke granola’s in de smaken cashew aardbei en pecan mango. De granola’s zijn 100% natuurlijk en daarom extra lekker en verantwoord. Een voedzaam ontbijt waarmee je de dag graag wilt starten.

 

Granola cashew aardbei NL BE 1 1

 

 

Granola cashew aardbei

Een heerlijke granola met stukjes cashewnoot, gedroogde aardbei, quinoa, kokos, pitten en zaden Deze granola is 100% natuurlijk en ook nog eens glutenvrij, sojavrij en vegan. De granola cashew aardbei bevat 3,8 gram eiwitten en 3,4 gram koolhydraten per portie.

Bekijk of koop PowerSlim Granola Cashew Aardbei

 

 

 

 

Granola pecan mango NL BE 1 1

 

 

 Granola pecan mango

De tweede variant is een smaakvolle granola met stukjes pecan, gedroogde mango, kokos, quinoa, pitten en zaden. Ook deze granola bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten, is glutenvrij, sojavrij en vegan. De granola pecan mango bevat 3,4 gram eiwitten en  3,2 gram koolhydraten per portie.

Bekijk of koop PowerSlim Granola Pecan Mango

 

 

glutenvrijsojavrijplantaardig

Meer natuurlijke ingrediënten

Afgelopen jaar zijn de PowerSlim diëtisten Hylke en Gitte druk bezig geweest met de renovatie van het PowerSlim assortiment. Het streven is om een assortiment te ontwikkelen met zo veel mogelijk producten met natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen, zonder toegevoegde suikers, geen gluten, geen soja en waar kan vegan.

De huidige PowerSlim criteria (het aantal calorieën, koolhydraten, eiwitten, vetten) blijft hierbij gelijk én staat centraal. Voor de granola’s hebben zij gekozen voor plantaardige eiwitbronnen (denk aan noten, zaden en pitten). Deze bronnen bevatten meer vetten, waardoor de vetten hoger uitvallen dan andere PowerSlim producten (echter vallen deze waarde binnen de criteria). Het verhogen van de vetten is ook niet negatief. Het heeft namelijk een gunstig effect op de vetverbranding. De hoeveelheid eiwitten is inderdaad lager dan de meeste PowerSlim producten, maar in combinatie met een schaaltje met 150 – 200 ml. magere kwark voldoet het nog steeds aan de criteria.

Beide granola’s zijn geschikt vanaf fase 1a van het PowerSlim programma en zijn vanaf vandaag te koop. De granola’s zijn per 7 stuks verpakt in een  box en kosten  €18,45.

Wil jij de Granola’s graag proeven?

Tijdens de introductieperiode, van dinsdag 14 tot en met zaterdag 25 april, krijg je eenmalig een sample cadeau bij je aankopen. Bij een bestelling van € 90,- of meer ontvang je zelfs twee samples.