Nieuw van PowerSlim: Notenpasta Hazelnoot Pinda

Eén van de redenen dat we voor PowerSlim hebben gekozen is dat  PowerSlim het assortiment regelmatig wijzigt c.q. aanvult. Het assortiment broodbeleg is recent uitgebreid met een nieuwe spread: Notenpasta Amandel Pinda.

Nieuw van PowerSlim: Notenpasta Amandel Pinda

Deze notenpasta is een heerlijke spread. De pasta is gemaakt van amandelen met een vleugje pinda en zeezout. Heerlijk voor op het PowerSlim lijnzaadbrood of als toevoeging in je kwark of havermout. Ook erg lekker in combinatie met banaan of komkommer en sambal.

Aan deze notenpasta is extra erwteneiwit toegevoegd om daarmee het eiwitgehalte te verhogen. Deze notenpasta bevat 4,5 gram eiwitten per portie. Om het koolhydraatgehalte zo laag mogelijk te houden, bestaat de pasta voornamelijk uit amandelen. Het koolhydraatgehalte komt daarmee uit op 1,2 gram koolhydraten per portie.

De onverzadigde (gezonde) vetten, eiwitten en vezels maken deze notenpasta een bron van bouwstoffen. Het product is gluten- en sojavrij én vegan.

PowerSlim Notenpasta Amandel Pinda is verpakt in een glazen pot met 200 gram inhoud en kost € 4,95.

 

PowerSlim: Notenpasta Amandel Pinda

PowerSlim Notenpasta Amandel Pinda Leaflet

 

Deze lekkere spread is vanaf heden verkrijgbaar, in onze winkels en online.

Tijdens de introductieperiode, van maandag 18 tot en met zaterdag 30 januari ontvang je eenmalig een pot van deze lekkere spread cadeau bij je PowerSlim aankopen.