Nog 12 dagen tot Kerst – naar de snackbar op een drukke dag – wat doe jij?

12dagen 13december

Het is vandaag vrijdag. Dat is doorgaans een drukke dag. Voor velen zit de werkweek erop en dat maakt dit de dag bij uitstek om het eens gemakkelijk te doen met eten. Hoewel kip of garnalen met wokgroenten absoluut niet veel werk is (ik vind het een echte aanrader) is voor veel klanten de gang naar de snackbar toch snel gemaakt.

Friettent PowerSlim Facebook

 

Natuurlijk kan het je ook eens overgekomen dat je ergens op bezoek bent en dat er ‘friet gehaald wordt’.  Op de website van PowerSlim staat een leuk artikel over de keuzes die je dan alsnog hebt. Je kunt het artikel HIER lezen.

 

 

 

Groentefriet PowerSlim

 

Weet je dat je ook met groenten frietjes kunt maken? Neem dit weekend de tijd om eens te oefenen, zeker als je van plan bent deze frietjes met de feestdagen te serveren. Dan weet je in ieder geval hoe de recepten uitwerken in jouw oven. De recepten vind je HIER.

 

 

Fastfood PowerSlim Facebook

 

Ben je een liefhebber van fastfood? Dan heb ik slecht en goed nieuws voor je. Het slechte nieuws (wist je vast al) is dat fastfood je niet helpt om een lager lichaamsgewicht te bereiken en te behouden. Het goede nieuws is dat je een gezonde versie van jouw favoriete fastfood snack kunt maken. Ben je benieuwd hoe je dat kunt doen? Klik HIER.

 

 

 

Nog 12 dagen tot Kerst – naar de snackbar op een drukke dag – wat doe jij?

PowerSlim Wrap

 

Ga jij aan de slag met bovenstaande suggesties? Post een foto van jouw zelf bereide maaltijd op facebook, onder dit bericht. Onder de inzenders verloten we een PowerSlim Wrap.