Nog 12 dagen tot Kerst – naar de snackbar op een drukke dag – wat doe jij?

 

Nog 12 dagen tot Kerst

Heb jij dat ook – dat je op drukke dagen het graag ‘gemakkelijk doet’ met eten? Hoewel kip of garnalen met wokgroenten absoluut niet veel werk is (ik vind het een echte aanrader) is voor veel klanten de gang naar de snackbar toch snel gemaakt.

Friettent PowerSlim Facebook

 

Natuurlijk kan het je ook eens overgekomen dat je ergens op bezoek bent en dat er ‘friet gehaald wordt’.  Op de website van PowerSlim staat een leuk artikel over de keuzes die je dan alsnog hebt. Je kunt het artikel HIER lezen.

 

 

 

Groentefriet PowerSlim

 

Weet je dat je ook met groenten frietjes kunt maken? Neem deze week eens de tijd om te oefenen, zeker als je van plan bent deze frietjes met de feestdagen te serveren. Dan weet je in ieder geval hoe de recepten uitwerken in jouw oven. De recepten vind je HIER.

 

 

Fastfood PowerSlim Facebook

 

Ben je een liefhebber van fastfood? Dan heb ik slecht en goed nieuws voor je. Het slechte nieuws (wist je vast al) is dat fastfood je niet helpt om een lager lichaamsgewicht te bereiken en te behouden. Het goede nieuws is dat je een gezonde versie van jouw favoriete fastfood snack kunt maken. Ben je benieuwd hoe je dat kunt doen? Klik HIER.

 

 

 

Show jouw variant van een gezond fastfood gerecht

PowerSlim Wrap

 

Ga jij aan de slag met bovenstaande suggesties? Post een foto van jouw zelf bereide maaltijd op facebook, onder dit bericht. Onder de inzenders verloten we een PowerSlim Wrap.

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten over PowerSlim?

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om nu of straks in januari te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.