Nog 21 dagen voor Kerst – relaxed ‘nee’ zeggen

 

Nog 21 dagen tot Kerst

Nog 21 dagen voor Kerst – relaxed ‘nee’ zeggen

Nee zeggen. Heb jij het daar ook zo moeilijk mee?

  • Je neemt toch dat stukje door je gastvrouw eigengebakken taart, want je wilt haar niet teleurstellen. Ze heeft er zoveel werk aan gehad.
  • Of je bestelt toch dat wijntje, want water is zo ‘ongezellig’.

Het is belangrijk dat je deze maand je doel voor de lange termijn in de gaten houdt: je wilt graag gewicht verliezen, dat is belangrijk voor je. Je hebt er je redenen voor. Bij gewicht verliezen (en ook bij je gewicht in balans houden) hoort nu eenmaal ‘nee’ zeggen.

Er zijn allerlei manieren om ‘nee’ te zeggen. Ik sprak er deze week over met een klant en zij gaf het volgende aan. Ik vertel iedereen die mij iets aanbiedt, dat het er heerlijk uitziet, maar dat ik voorlopig iets dergelijks niet eet. Ik wil graag gewicht verliezen, want ik heb last van mijn extra kilo’s. Mijn knieĆ«n doen pijn en ik kan lastig bukken. Tot nu toe dringt men niet aan.

Relaxed nee zeggen

relaxed nee zeggen

 

Realiseer je heel goed: nee zeggen tegen ‘iets lekkers’ betekent ja zeggen tegen ‘de gezonde, slanke jij’.
Hoe ga jij relaxed nee zeggen? Geef je reactie onder DIT BERICHT op facebook. Onder de inzenders verloten we een zakje PowerSlim Melkchocolaatjes.

 

 

 

 

Wil je meer weten over PowerSlim?

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om nu of straks in januari te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.