Nog 23 dagen voor Kerst – effect van wat je snackt

 

 

Nog 23 dagen tot Kerst

Pakjesavond komt steeds dichterbij en de winkels/supermarkten spelen hierop handig in. Er is geen route naar de kassa waarop je geen chocoladeletter, kruidnoten, gevulde speculaas of strooigoed tegenkomt. Vaak gelden er ook ‘aanbiedingen’ die ervoor zorgen dat je geneigd bent royaal in te slaan.

Als je aan het PowerSlimmen bent, kun je het beste al dat lekkers niet in huis halen. Als je het toch koopt voor kinderen en gasten, berg het dan goed op. Mocht het zijn dat je toch even zwicht, realiseer je dan heel goed wat je aan het doen bent. Je moet aardig ‘aan de bak’ op die caloriën weer te verbranden.  Onderstaande plaatjes spreken voor zich.

Pepernoten, Chocolademelk en Chocoladeletter uit de supermarkt

Pepernotenchocolademelk 2chocoladeletter

Verantwoorde PowerSlim Varianten

pepernoten chocoladeparelschocolademelk 1letter reep intensechocolate

 

Waarvoor kies jij?

PowerSlim Chocoladeparels

 

Ga je voor een PowerSlim tussendoortje of tracteer je jezelf op pakjesavond op iets lekkers uit de supermarkt of van de banketbakker? Laat je reactie achter onder DIT BERICHT op facebook.
Onder de inzenders verloten we een zakje chocoladeparels.

PS: je weet toch dat je je chocoladeletter bij ons kunt inleveren? In ruil daarvoor krijg je de nieuwe PowerSlim Reep Karamel Fudge.

 

 

 

 

Wil je meer weten over PowerSlim?

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om nu of straks in januari te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.