Nog 4 dagen voor Kerst – Be Bold

Nog 4 dagen tot Kerst

 

Nog 4 dagen voor Kerst – Be Bold

Ben jij ook thuis rond de feestdagen? De kans is groot – want door de lockdown moeten we zoveel mogelijk thuiswerken. Met al dat lekkers in huis is het een uitdaging om er weerstand aan te bieden.  Ik geef je een korte oefening, die je kunt toepassen als je voelt dat de drang om iets lekkers te nemen, heel groot wordt.

Be Bold

BOLD

 

  • Breathe – Neem een moment van rust en focus 2 minuten op je ademhaling. Ga zitten en adem rustig in- en uit.
  • Observe – Neem waar: welke gedachten heb je? Wat voel je in je lichaam? Hoe voel je je mentaal? Stel dat alles mogelijk zou zijn, wat heb je dan op dit moment het meest nodig?
  • Listen to Values – Waar wil je naar toe met je gewicht en gezondheid? Waarom is dat belangrijk voor je?
  • Decide – Beslis wat je gaat doen: laat je je meeslepen door het moment (korte termijn fun) of ga je voor wat jou op lange termijn iets oplevert?

Na deze pauze en oefening is de kans groot dat je een gezonde keuze gaat maken.

 

één

 

Wat voel jij bij Observe?

Guinot Lait Hydra Fraicheur 300

 

Durf jij openhartig te zijn en met ons te delen wat je voelt bij Observe en te vertellen waaraan je echt behoefte hebt? Dat kan in de facebookgroep, onder dit bericht. Onder de inzenders verloot ik een flacon Lait Hydra Fraicheur, een reinigingsmilk van Guinot.

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten over PowerSlim?

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om nu of straks in januari te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.