Nog 6 dagen tot Kerst: wie of wat is jouw nummer 1?

 

Nog 6 dagen tot Kerst

De laatste dagen voor Kerst tikken weg. Druk, drukker, drukst is wat ik om mij heen hoor.

De stad in voor een outfitje, de kerstviering van de (klein)kinderen …………. die gaan niet door. Maar boodschappen doen vergt meer tijd, er is ziekte op het werk – invallen dus – en er zijn meer mensen eenzaam. Zo hier en daar een bezoekje brengen is nu ook een taak die velen zich opleggen.

Durf jij jezelf op nummer 1 te zetten?

In deze drukke laatste dagen van het jaar, is het belangrijker dan ooit om goed voor jezelf te gaan zorgen. De tijd te nemen om te eten en te ontspannen. Om voldoende (groene) groenten te gaan eten, dagelijks wandelend een portie buitenlucht op te doen en op tijd naar bed te gaan. Een klein beetje beter voor jezelf zorgen,  zodat je straks tijdens de kerstdagen bruist van energie i.p.v. dat je moe en uitgeblust bent.

Wandelen is ideaal. Ik kan er van alles over zeggen, maar onderstaande afbeelding spreekt voor zich. Natuurlijk hoef je er geen uren voor uit te trekken – met 2x een kwartiertje per dag doe je al zoveel energie op.

De kracht van wandelen

 

Nog 6 dagen tot Kerst: wie of wat is jouw nummer 1?

Ga jij proberen wat meer tijd voor jezelf te nemen en goed voor jezelf te zorgen? Als het niet met wandelen is, kun je ook denken aan een powernapje op de bank of een kwartiertje nietsdoen met je ogen dicht op een stoel. En vergeet niet braaf 2x per dag je groenten te eten.

Guinot Orange Peel Scrub afbeelding

 

Heb jij nog tips voor een beetje extra aandacht voor jezelf, waardoor je meer energie krijgt? Deel ze in de facebookgroep, onder dit bericht. Onder de inzenders verloot ik een flacon Guinot Orange Peel Scrub, een afslankende bodyscrub.

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten over PowerSlim?

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om nu of straks in januari te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.