Nog 6 dagen tot Kerst: wie of wat is jouw nummer 1?

De laatste dagen van het jaar tikken weg. Druk, drukker, drukst is wat ik om mij heen hoor.

Alles moet nog even af, snel de stad in nog een leuk outfitje scoren, de kerstviering op school van je (klein)kinderen, de kapper, het werk, een december bezoekje aan een alleenstaande….. druk, druk, druk ….

Durf jij jezelf op nummer 1 te zetten?

In deze drukke laatste dagen van het jaar, is het belangrijker dan ooit om goed voor jezelf te gaan zorgen. De tijd te nemen om te eten en te ontspannen. Om voldoende (groene) groenten te gaan eten, dagelijks wandelend een portie buitenlucht op te doen en op tijd naar bed te gaan. Een klein beetje beter voor jezelf zorgen,  zodat je straks tijdens de kerstdagen bruist van energie i.p.v. dat je moe en uitgeblust bent.

Wandelen is ideaal. Ik kan er van alles over zeggen, maar onderstaande afbeelding spreekt voor zich. Natuurlijk hoef je er geen uren voor uit te trekken – met 2x een kwartiertje per dag doe je al zoveel energie op.

 

Nog 6 dagen tot Kerst: wie of wat is jouw nummer 1?

Ga jij proberen wat meer tijd voor jezelf te nemen en goed voor jezelf te zorgen? Als het niet met wandelen is, kun je ook denken aan een powernapje op de bank of een kwartiertje nietsdoen met je ogen dicht op een stoel. En vergeet niet braaf 2x per dag je groenten te eten.

 

Heb jij nog tips voor een beetje extra aandacht voor jezelf, waardoor je meer energie krijgt? Deel ze op facebook, onder dit bericht. Onder de inzenders verloot ik een lekker doucheproduct.