Nog 8 dagen tot Kerst: gezellig oefenen

 

Nog 8 dagen tot Kerst

Heb je er al over nagedacht wat je gaat eten met de feestdagen? Op de website van PowerSlim staat diverse feestelijke recepten zo voor het grijpen.

Misschien ben je een echte keukenprinses en wil je nog meer feestelijke recepten uitproberen. Daarom ben ik  voor je ‘de archieven ingedoken’. Ik heb drie feestelijke recepten uit 2017 voor je geselecteerd. Misschien leuk om er dit weekend mee aan de slag te gaan – of om te serveren tijdens de jaarwisseling. Klik op de teksten hieronder om het recept te downloaden.

Kabeljauwcarpaccio met venkel en smokey barbecue bites      vervang de smokey bbc bites (niet meer leverbaar) door snack barbecue

Kiprollade met tijm, rozemarijn en aardappelkoekjes

Witte chocolademousse met karamel zeezoutstroop

 

kabeljauwcarpacciokiprolladewitte chocolademousse

Leuke bijkomstigheid: het experimenteren met recepten helpt bij het afvallen

Het is niet voor niets dat veel mensen kookboeken kopen en experimenteren met nieuwe recepten en gerechten als ze gaan afvallen. Nieuwe dingen uitproberen helpt om de zogenaamde knop om te zetten. Je doorbreekt je dagelijkse routines.

Als je bewust aan de slag gaat met recepten en variatie, geeft dat je direct een boost qua afvallen. Je geniet absoluut meer van je maaltijden als je bewust nieuwe dingen uitprobeert. En als je er aandacht, tijd en liefde aan besteedt.

Nog meer goed nieuws: ‘nee’ zeggen tegen overeten gaat je makkelijker af. Je hebt vaak minder behoefte aan extra’s als je meer experimenteert en varieert met je maaltijden. Het brengt je eerder in een soort flow. Want: vaak hetzelfde eten is wel makkelijk. Het is ook saai. En van ‘saai’ krijg je meer de neiging te snaaien.

Nog 8 dagen tot Kerst: gezellig oefenen

PowerSlim Karamel zeezout stroop afbeelding

 

Ga jij aan de slag in de keuken? Met deze of andere recepten? Om ook lekker ‘in de flow’ te blijven? Laat het me weten via facebookgroep. Zet je reactie + foto onder dit bericht Onder de inzenders verloot ik een flacon karamel zeezoutstroop.

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten over PowerSlim?

Wil jij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek PowerSlim om nu of straks in januari te gaan starten met een gezonde leefstijl en te gaan afvallen?

Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.