November deal: verstrak je huid met Guinot Lift Summum

Het gure seizoen is aangebroken

Je huid heeft tijdens de herfst veel te verduren: het gure weer, volop wind, kou en regen. Het is heel verleidelijk om de kachel hoog te zetten of heel erg warm te douchen, maar je huid kan hier een flinke shock van krijgen. Door de temperatuurschommelingen is de kans op verslapping (hangende gelaatstrekken) behoorlijk aanwezig.

Tijd dus om je huid te verwennen, te verstevigen en een strak gezichtscontour te bewerkstelligen.

Onmiddelijk liftend effect

Onze Guinot Lift Summum Treatment werkt snel, verwijdert dode huidcellen, herdefinieert je gezichtscontour en herstelt de uitstraling van je huid. Dat alles in slechts 50 minuten.

Deze behandeling is een exclusieve huidverzorgingsmethode die een algemene verstevigende werking biedt en onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en veroudering in je gezicht, de hals en het decolleté verzacht.

LIFT SUMMUM EXFOLIËRING: de exfoliërende scrub elimineert dode cellen door de gecombineerde mechanische en enzymatische werking voor een zichtbaar gladdere en stralende huid.

LIFT SUMMUM MASSAGE: De massagetechnieken die voor elk gebied worden gebruikt (gezicht, hals en decolleté) stimuleren het onderhuidse weefsel om je huid onmiddellijk te verstevigen en liften, terwijl het met actieve ingrediënten verrijkte serum de huidelasticiteit helpt te herstellen.

LIFT SUMMUM “FILLER”: De antirimpelwisser helpt de textuur van je huid te egaliseren dankzij de tweevoudige mechanische en biologische werking. Rimpeltjes zijn verzacht: je oogcontour,  voorhoofd, glimlachlijntjes en decolleté zien er gladder uit.

LIFT SUMMUM GEZICHTS- EN DECOLLETÉ MASKER: Het vliesmasker voor je gezicht en crème masker voor je décolleté verstevigt zowel je huid als gelaatskenmerken, herstelt comfort, uitstraling en zorgt voor jonger uiterlijk.

November deal: verstrak je huid met Guinot Lift Summum

Als je deze behandeling boekt en in de maand november ondergaat, betaal je geen € 89,95-, maar slechts € 75,- . Na afloop krijg een Guinot verzorgingssample mee en een sachet koolhydraatarme chocolade.

PowerSlim Kerstchocolade mix

Guinot Lift Summum boeken

Wil je de behandeling boeken?

  • Bel 0345 724905 voor onze vestigingen in Leerdam of Beusichem.
  • Bel 0318 742050 voor onze vestiging in Veenendaal
  • Je kunt ons ook een e-mail sturen, dan nemen wij contact met je op