Ontdek het geheim van afvallen in december

Campagne Feestdagen Nieuwsbrief

Goede voornemens?

Weet je nog: 2 januari 2020 – je zou beginnen met afvallen. Dit jaar zou het je lukken. Nog voor de zomer zou jij je extra kilo’s kwijt zijn en weer van een heerlijke strandvakantie kunnen genieten, stralend in je badpak of bikini. Trots op je nieuwe, slanke ik en op je doorzettingsvermogen.

De realiteit

Maar hoe anders is het verlopen. Niet snoepen, gezond eten en meer bewegen bleek toch niet zo gemakkelijk. De eerste verleidingen deden zich al voor bij de Nieuwjaarsborrel op je werk en de verjaardag van je beste vriendin. En toen kwam corona: thuis werken, een nieuw ritme aanleren en was het helemaal gedaan met je nieuwe, gezonde leefstijl. Je viel weer terug in je oude patroon. Of eigenlijk erger: je stond jezelf en je huisgenoten meer extra’s toe, om de dagen toch nog wat kleur te geven.

Nu is het bijna december en moet je vaststellen dat er van je goede voornemen niets terecht gekomen is. Je kleding knelt, je spiegelbeeld bevalt je niet, je voelt je niet langer aantrekkelijk voor je partner. En eigenlijk weet je ook wel dat je je gezondheid geweld aan doet door te zwaar te zijn. Dat merk je nu al doordat je weinig energie hebt en het leven van alledag  je zwaar valt. Ook je stemming heeft er onder te lijden: je hebt een kort lontje en je gevoel voor humor is aan het verdwijnen.

Goede voornemens kun je ook in december waarmaken

Het is nog niet te laat: ook nu nog kun je aan je goede voornemen voor 2020 beginnen. Bij ons starten jaarlijks tientallen klanten in november en december met afvallen. Daarom hebben wij, speciaal voor jou, de PowerSlim December Challenge ontwikkeld.

Snel resultaat

Tijdens deze Challenge ga jij gedurende de maand december 4-6 kilo afvallen door het PowerSlim programma te volgen , zodat je:

  • begin januari in een maatje minder past
  • een fijne balans hebt gevonden in je eetpatroon
  • lekker fit en energiek bent
  • trots kunt zijn op jezelf
  • aantrekkelijker bent voor je partner
  • een bijdrage hebt geleverd aan je eigen gezondheid

Lekker blijven eten met PowerSlim

Als je het PowerSlim programma volgt:

  • eet je driemaal per dag een gezonde maaltijd
  • geniet je drie keer per dag van een lekker en verantwoord tussendoortje

De producten van PowerSlim hebben een unieke samenstelling: ze zijn arm aan koolhydraten en rijk aan biologisch hoogwaardige eiwitten. Je krijgt voldoende bouwstoffen binnen, maar een minimum aan brandstoffen. Om toch aan energie te komen, gaat je lichaam de reserve brandstoffen (het onderhuidse vet) aanspreken om energie te leveren aan je hersenen en spieren. Je lichaam schakelt dus over op vetverbranding – en wordt je slanker en verlies je kilo’s.

Persoonlijke begeleiding

Onderdeel van ons programma is de persoonlijke begeleiding. Je hoeft het niet alleen te doen. Je coach informeert je natuurlijk, maar ze is er ook voor je op moeilijke momenten. Ze stimuleert je om door te gaan, net zolang tot jij de doel hebt bereikt. Sterker nog: je krijgt ook na het bereiken van je streefgewicht begeleiding – de meeste klanten kiezen voor een jaar.
De meeste klanten kiezen ervoor om ons te bezoeken in onze vestigingen. Je vindt ons in Veenendaal. Maar misschien heb je liever online ondersteuning – sinds ‘Corona’ leveren we ook die dienst.

Leuke extra’s

Omdat jij besluit aan het einde van het jaar nog te gaan afvallen hebben we leuke extra’s voor je:

????GRATIS persoonlijk intakegesprek ter waarde van € 49,-

????maand (of langer) intensieve begeleiding met afslanken

???? € 20 euro korting op de aanschaf van je starterspakket – je betaalt € 139,- i.p.v. € 159,-

????in de aanloop naar kerst dagelijks een motivatie e-mail in je mailbox

????foto aan het begin van de Challenge en bij elke ‘min 5 kilo’  opnieuw een foto, om als collage te gebruiken

????gezellige sinterklaasverrassing

????inspirerend magazine voor de feestdagen

????stijlvolle Kerstgoodiebag

Ervaringen

Wij werken al 8 jaar met het PowerSlim programma en hebben in die tijd honderden klanten begeleid naar een blijvend lager lichaamsgewicht. Wil je hun ervaringen lezen? Klik dan HIER.

Bianca collage min402kiloJaap collage min22kilo lNancy collage min20kiloCindy collage min19kilo 2

 

 

 

Ontdek het geheim van afvallen in december

Lisette resultaat

Wacht niet langer, hoe eerder je begint, hoe eerder je resultaat hebt.  We maken er een gezellige maand van, waar afvallen en blijven genieten hand in hand gaan. Ga voor dat nieuwe, slanke bestaan en laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op om je telefonisch te informeren over ons succesvolle leefstijl programma PowerSlim en eventueel een kennismakingsgeprek in te plannen.

 

 

 

 

 

Hartelijke groet van Astrid, Manuela, Niesje, Rebecca, Tamara en Willy

AstridManuelaNiesjeRebecca portretTamaraWilly

 

 

Vul je gegevens in voor vrijblijvende, telefonische informatie