Tamara de Stigter

Sinds mijn 15 de wist ik het zeker; ik wilde me later bezighouden met uiterlijke verzorging. Schoonheidsspecialiste of visagiste…of allebei!
Rond die leeftijd had ik zelf last van een vette- en pukkelige huid. Ik ging naar de huisarts, liet me behandelen bij de schoonheidsspecialiste en tobde wat met Clearacil, alcohol en VSM zalfjes. Door van alles te proberen om mijn huid mooier te maken, raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het vak van de schoonheidsspecialiste.

Na de middelbare school startte ik met de opleiding aan een particuliere school voor uiterlijke verzorging in Utrecht. Ik volgde meteen de opleiding tot visagiste voor een jaar een dagdeel in de week. In die tijd kreeg ik een ‘bijbaantje’ bij een grote parfumerie-keten waar ik alle grote parfumerie-merken heb leren kennen. Ik heb daar uiteindelijk 8 jaar met veel plezier verschillende functies vervuld en heb nog steeds heel veel profijt van de kennis die ik heb van de huidverzorgingsmerken uit de winkel.

Na het halen van mijn diploma tot schoonheidsspecialiste ben ik meteen begonnen met werken in een schoonheidssalon. Daar leerde ik het merk Guinot kennen. Liefde op het eerste gezicht…… 🙂 Wat een prachtige producten en effectieve behandelingen! Ik was in die tijd al fan van de Hydradermie behandeling. Nu (15 jaar later) is de Hydradermie behandeling vernieuwd en verbeterd en nog steeds één van mijn favoriete behandelingen.

Ik ben gek op huidverbetering! Daarom zet ik graag apparatuur in tijdens een behandeling om snel en effectief te werken op de huid of sterke peelings die van binnenuit de huid opknappen. Die sterke peelings hebben we bij Dermalogica gevonden. Net nieuw is de Biosurface Peel, een chemische peeling die de huid op een voorzichtige manier zeer krachtig behandelt! Een grove huidstructuur, acné, voortijdige huidveroudering, maar ook extreme gevoeligheid… we kunnen zoveel doen om deze huiden mooier te maken!

Samenwerken is belangrijk. Ik kan je huid eenmaal per week, per 2 weken of om de 4 of 6 weken behandelen, maar thuis de juiste verzorging thuis is een randvoorwaarde voor het mooiste resultaat. Zo werken we samen naar een huid die er mooi en gezond uitziet en prettig aanvoelt.

Na het volgen van alle 23 trainingen van Dermalogica en het succesvol afleggen van de praktijkbeoordeling, mag ik me Expert noemen!
Neem dus gerust plaats bij mij in de (verwarmde) stoel 🙂 – Welkom!

Tamara is eveneens gecertificeerd PowerSlim gewichtscoach.

Tamara de Stigter is een Dermalogica Expertcertificaat.nl

Wil je een schoonheids- of visagiebehandeling boeken bij Tamara?

Bel 0345 724905 voor een afspraak of stuur een emailbericht naar info@lapeausatin.nl.