PowerSlim Goede Voornemens Aanbieding

Ja, ik wil in 2019 afvallen en een blijvend lager lichaamsgewicht bereiken.

Dit jaar definitief van je overtollige kilo’s af

 • Ben je te zwaar?
 • Ben je vaak moe of futloos?
 • Wil je van je buikvet en ‘love handles’ af?
 • Wil je investeren in je gezondheid?
 • Wil je dit jaar afvallen en straks in de lente in leuke kleding passen?
 • Ben je bereid leefstijlveranderingen door te voeren?
 • Wil je dat mooie resultaat: een slank lichaam, volop energie en meer zelfvertrouwen, blijvend vasthouden?

PowerSlim Goede Voornemens Aanbieding

Ben jij degene die zich heeft voorgenomen om het komend jaar serieus aan je overgewicht te gaan werken? Als je nu bij ons start met het PowerSlim programma hebben we een heel aantrekkelijk aanbod. Maak gebruik van onze Goede Voornemens Aanbieding,  bereik je ideale gewicht en word fitter, energieker en aantrekkelijker.

Bereik en behoud je streefgewicht

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld voedingsprogramma dat je volgt samen met je coach. Met PowerSlim ga je niet minder, maar anders eten. Driemaal per dag eet je een volwaardige maaltijd en drie keer per dag kun je genieten van een lekker tussendoortje. De PowerSlim producten zijn arm aan koolhydraten, maar rijk aan eiwitten. Die combinatie zorgt ervoor dat je lichaam het opgeslagen vet gaat verbranden. Je verliest vet en dus kilo’s, terwijl je goed verzadigd bent en je je gewoon lekker voelt. Eenmaal op je streefgewicht, begeleiden we je nog een jaar en leer je aan de hand van thema’s (in balans blijven, etiketten lezen, omgaan met verleidingen, feestdagen, etc. etc.) je lagere gewicht vast te houden.

PowerSlim werkt – ook voor jou

Wat zijn de voordelen van het PowerSlim programma?

Onze klanten raken niet uitgepraat over de voordelen van PowerSlim:

 • ze raken vooral vetmassa kwijt, terwijl de spiermassa behouden blijft en krijgen dus een prachtig figuur
 • er is geen sprake van een ‘hongergevoel’, de producten verzadigen goed en je hebt zesmaal per dag een ‘eetmoment’
 • de producten zijn erg lekker en de recepten eenvoudig, verrassend en smakelijk – en goed in te passen in je dagelijks leven
 • je coach begeleid je persoonlijke en professioneel
 • het afvallen gaat in een mooi tempo en het effect is blijvend
 • PowerSlim is de investering dubbel en dwars waard

Wanneer kan ik beginnen met PowerSlim?

Je kunt altijd beginnen met PowerSlim. Wekelijks starten er mensen met deze nieuwe leefstijl. Deze  Goede Voornemens Aanbieding  verloopt op 31 januari 2019.

Wat kost het PowerSlim programma?

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ongeveer 3 euro. Heb je 5 producten per dag nodig dan investeer zo’n  € 15,00 per dag en ongeveer € 100,- per week in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt.

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producen inbegrepen, mits je voor minimaal € 60,00 besteedt. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, Je coach begeleidt je nog een jaar of langer als je dat wilt, zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt.

Start snel – en profiteer van voordeel

Wat is de PowerSlim Goede Voornemens Aanbieding?

De PowerSlim Goede Voornemens Aanbieding is slecht tijdelijk beschikbaar.

Kom je in januari 2019 voor het intake gesprek dan krijg je:

 • Het intakegesprek ter waarde van € 49,00 euro gratis
 • 10 euro korting op het PowerSlim starterspakket. Je betaalt dan geen € 159,00 maar slechts € 149,00 voor 8 dagen maaltijden, een uitgebreide handleiding, 30 dagen vitamines en mineralen, een kookboek met 14 weekmenu’s en een shakebeker
 • Als je in laatste week van december 2018 of de eerste week van januari 2019 langskomt voor een intakegesprek, krijg je zelfs € 20 euro korting op je starterspakket.
 • Een PowerSlim resultatenboekje, waarin we je vorderingen en je belemmeringen noteren
 • Fotocollage – we maken een foto bij iedere 5 (vrouwen) of 8 (mannen) kilo gewichtsverlies
 • Bij iedere 5 (vrouwen) of 8 (mannen) kilo gewichtsverlies een afslankende LPG (Veenendaal) of SizeZero (Culemborg, Gorinchem of Leerdam,) behandeling cadeau.
 • Gratis informatiemap ‘Gewichtsbehoud’ bij het bereiken van je streefgewicht

Dit zeggen anderen over PowerSlim

Werkt PowerSlim echt?

Wij hebben al veel klanten begeleid bij het bereiken en behouden van een gezond en lager lichaamsgewicht. Met PowerSlim kunnen vrouwen 1-1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5-2 kilo per week. Weken achter elkaar, zonder hongergevoel, met behoud van spiermassa en toename van energie.

Twijfel je nog?

 

Heleen staat model voor onze PowerSlim Goede Voornemens aanbieding. Ze is prachtig afgevallen met PowerSlim. Je kunt haar verhaal HIER lezen.

 

 

 

 

 

 

Ga ook eens naar het deel van onze website waar de ervaringsverhalen staan. Hieronder staan de afbeeldingen van Marisca, Karin en Corine. Wil je hun inspirerende verhaal lezen, klik dan op de naam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je aan – je eerste stap naar een slanke toekomst

Heb je belangstelling voor de Goede Voornemens Aanbieding?

Neem dan contact met ons op. Bel 0318 742 050  (vestiging Veenendaal) of 0345 724905 (vestigingen Culemborg, Gorinchem en Leerdam) en maak een afspraak voor een intakegesprek. Je kunt ook je gegevens bovenaan deze pagina achterlaten.
Het intakegesprek is vrijblijvend en er zijn voor jou geen kosten aan verbonden. Je kunt ook een email sturen naar info@lapeausatin.nl.
Samen  gaan we de strijd tegen de kilo’s winnen!
Hartelijke groet van coaches Manuela, Laura,Sandra, Tamara, Niesje, Rebecca, Cyrelle en Willy

 

 

PowerSlim, afvallen samen met je coach

Willy van Loon
Als eigenaar van een een toonaangevende Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ben ik geboeid door alles dat bijdraagt aan een gezond en slank lichaam en een mooie en stralende huid. Voor vrouwen en mannen, ongeacht hun leeftijd. Mijn bevindingen, tips en adviezen deel ik graag met jullie in mijn artikelen, nieuwsberichten en blogs.