PowerSlim Mini-Oriëntatie 7: Doe jij mee aan de PowerSlim Drie Maanden Challenge?

PowerSlim Mini Orientatie nieuwsbriefbanner 7

Een paar keer per jaar organiseren wij een leuke actie rondom PowerSlim waarin we diverse extra’s weggeven. In de aanloop naar de feestdagen is dat de PowerSlim Drie Maanden Challenge. Als je meedoet, ben je ervan verzekerd dat je tijdens de feestmaand twee kledingmaten minder draagt.

Tijdens deze Drie Maanden Challenge krijg je:

  • GRATIS  persoonlijk intakegesprek ter waarde van € 49,- in één van onze vestigingen (Leerdam, Culemborg, Beusichem, Gorinchem of Veenendaal) waarin we voor jou een programma ‘op maat’ gaan maken. Je krijgt een eigen eetprogramma, met dagmenu’s en boodschappenlijst.
  • Bij aanschaf van het PowerSlim starterspakket ( € 159,- voor 8 dagen maaltijden, een uitgebreide handleiding, 30 dagen vitamines en mineralen, een kookboek met 14 weekmenu’s en een shakebeker) ontvang je een  potje PowerSlim Kruidenbouillon gratis
  • Bij je 2e consult ontvang je de MijnPowerSlim Planner
  • Aan het begin van de PowerSlim Drie Maanden Challenge maken we een foto van je en bij iedere 5 kilo gewichtsverlies nogmaals. Van die foto’s maken we een collage
  • een gezellige Sinterklaas verrassing
  • een stijlvolle Kerstgoodiebag
  • Bij iedere 5 kilo gewichtsverlies krijg je een afslankende lichaamsbehandeling ter waarde van € 59,- cadeau

Die drie maanden vliegen om en wat zal het goed voelen om slank en stralend in je feestkleding te passen.

Wil je meedoen? Geef je op via DEZE PAGINA.

Vandaag stel ik je voor aan Wendy

Wendy collage min25kilo

Het is al een paar jaar geleden dat Wendy haar overtollige kilo’s verloor. Ze is nog steeds mooi op gewicht. Je kunt haar ervaringsverhaal HIER lezen.