PowerSlim recepten

La Peau Satin heeft heerlijke PowerSlim- en andere koolhydraatarme recepten

PowerSlim recepten

Wij begrijpen dat afvallen ontzettend lastig kan zijn. Er is zoveel lekkers beschikbaar dat het vaak moeilijk is om de juiste keuze te maken wat voeding betreft. Het belangrijkste vinden wij dat iedereen op een gezonde en verantwoorde manier kan afvallen. PowerSlim is niet zozeer een dieet, het is een gezonde lifestyle die wij iedereen kunnen aanraden. Met onze PowerSlim gerechten en tussendoortjes zul je merken dat je een goed gevoel van verzadiging hebt – de hele dag. Dat komt doordat je op een dag maar liefst vijdt tot zeven eetmomenten hebt.

Heerlijke koolhydraatarme PowerSlim recepten

Wij hebben een tal van heerlijke PowerSlim recepten voor je op een rijtje gezet. Nu kan ook jij een goede keuze maken. Daarnaast zijn onze PowerSlim recepten niet alleen gezond maar ook nog eens een feestje voor de smaakpupillen! Het PowerSlim progeamma is geen onmogelijk dieet dat lastig vol te houden is, maar een afslankproces met heerlijke en smakelijke gerechten. In deze lifestyle is het vooral belangrijk dat je minder koolhydraten gaat eten. In plaats daarvan ga je extra eiwitten nuttigen. Je krijgt dus voldoende bouwstoffen binnen en geeft je lichaam zo de kans om het opgeslagen vet te gaan verbranden.

PowerSlim ontbijt recepten

Veel mensen hebben de meeste moeite mee dat ze niet meer een lekkere boterham of een bakje yoghurt met muesli kunnen nemen als ontbijt. We hebben voor elke maaltijd een geschikt PowerSlim recept om jouw ongezonde maaltijd te vervangen met gezonde en smakelijke producten. Zo heb je een goede start van jouw dag.

PowerSlim tussendoortjes

Heb je geen tijd om in de keuken te staan om een voedzaam en gezond ontbijt klaar te maken? Daar hebben wij een goede oplossing voor. Het PowerSlim assortiment bevat nl. ook tal van tussendoortjes, die eveneens koolhydraatarm, maar eiwitrijk zijn. Heb je geen tijd om aan de keukentafel te ontbijten, neem dan bijvoorbeeld een lekkere PowerSlim smootie– of reep mee. Je kunt zo’n product op (weg naar) je werk opdrinken of -eten. Zo krijg je toch de benodighde voedingsstoffen binnen voor een energiek begin van je dag.

Lunch recepten met PowerSlim

Ook lunchen doen we natuurlijk op een gezonde manier met een tal van heerlijke ingrediënten die passen binnen deze levensstijl. Daarbij zijn de koolhydraten verleden tijd.  Veel Nederlanders zijn gewend zijn om tussen de middag een ” bammetje”  te eten. Ook voor deze broodliefhebbers hebben we goed nieuws: PowerSlim heeft diverse koolhydraatarme broodsoorten (witbrood, sesam lijnzaadbrood, croissant, mediterraan broodje) in het assortiment.  Ben je geen broodeter, dan zijn er tal van keuzes die ook in deze levenswijze passen en die minstens net zo lekker zijn. Je kunt hierbij denken aan een goed gevulde salade, een omelet of een wrap. Wij zijn van mening dat als je afgekickt bent van de koolhydraten je hier ook niet meer naar verlangt. Het wordt juist een leuke uitdaging om lekker en gevarieerd te lunchen met Powerslim recepten.

Geen koolhydraten maar wat dan wel?

Ik snap dat jij je afvraagt wat je nu dan wel mag eten in plaats van die koolhydraten. Dat gaan we je haarfijn uitleggen. Koolhydraten zijn de boosdoeners in een slecht eetpatroon. Onder koolhydraten verstaan we onder andere:

  • Suikers
  • Zetmeel

Dit zijn de ingrediënten die je moet vermijden. Daarbij is er ook nog een verschil in langzame en snelle koolhydraten. Snelle koolhydraten zijn voornamelijk de witte producten. Denk dan aan witte rijst, witbrood en snoep en snacks. Langzame koolhydraten vind je terug in groenten en volkorenproducten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Als jij jezelf goed verdiept in koolhydraten snap jij waarom wij deze lifestyle zo belangrijk vinden en dat we iedereen kennis willen laten maken PowerSlim. De PowerSlim recepten zijn allemaal stuk voor stuk koolhydraatarm en eiwitrijk. Precies de goede basis om je vetverbranding te stimuleren, af te vallen  op je gewenste gewicht te blijven.

Koolhydraatarme recepten per fase

In de PowerSlim levensstijl zitten bepaalde fasen en in elke fasen gelden weer net wat andere regeltjes. Hou daarom bij het inplannen van je maaltijden altijd rekening met welke fase je op dat moment zit. Bij elke fase telt dat je 6 eetmomenten per dag hebt.

De eerste fase van de PowerSlim Lifestyle

De eerste fase is toch wel de belangrijkste fase om te starten met deze leefwijze. In deze fase is het heel belangrijk dat jij je strikt aan het plan houdt. Het is de bedoeling dat je 80% van jouw doel hebt bereikt als het gaat om gewichtsverlies. Hoe lang deze fase duurt verschilt dus per persoon. In deze periode vervang je jouw reguliere maaltijden door PowerSlim producten en daarnaast vul je deze aan met de toegestane producten.

De tweede face is de overgangsfase

Deze fase hou je vol totdat je jouw doelstelling hebt bereikt en je op het gewenste gewicht bent aangekomen. Het was een dappere reis en nu kunnen het aantal powerslim producten worden afgebouwd. De PowerSlim producten worden nu vervangen door producten uit de reguliere supermarkt. In deze fase zijn er al weer wat meer voedingsmiddelen toegestaan. Houdt je wel aan onze PowerSlim recepten.

De derde face is de stabiliteitsfase

Deze derde fase uit jouw reis duurt een jaar na het behalen van het gewenste gewicht. In deze fase kun je kiezen uit 4 diverse wegen die het beste bij jouw leefstijl past. Met onze Powerslim recepten is er altijd een manier die bij jou past.

  • 3 hoofdmaaltijden
  • 16 uur vasten
  • 2 Powerslim dagen

Het is belangrijk om de weg te kiezen die het beste bij jou past en waar jij het prettigst bij voelt. Natuurlijk helpen wij je daar graag mee! Begin je met deze levensstijl? Dan zien we je graag iedere week tijdens een Powerslim consult.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal.

Deze mensen zijn mooi afgevallen met PowerSlim
Meer informatie? Wij vinden het net zo belangrijk als jijzelf dat het volgen van het PowerSlim programma succesvol verloopt.