Gezonde leefstijl tijdens quarantaine

Kim Taling na 1

De laatste weken krijgen we veel vragen van vrouwen over afvallen.  Hoe kun je dat het beste aanpakken, nu je noodgedwongen moet thuisblijven?

De vraag is niet vreemd: als je thuis bent, ben je eerder geneigd te gaan snaaien. Het gevaar van ‘dicht groeien’ ligt op de loer. Dat dat verregaande risico’s met zich meeneemt, daarvan zijn we allemaal doordrongen.

Juist nu is het belangrijk om aan een gezonde leefstijl te gaan werken. Waar een wil is, is een weg. Deze periode biedt ook kansen. Zo zijn bijvoorbeeld de ‘externe’ verleidingen een stuk minder, omdat je tijdelijk bijvoorbeeld geen restaurants, verjaardagen, vrijdagmiddag borrels, festivals en  barbecues bezoekt.

 

 

 

 

PowerSlim@Home Challenge

team maart2020

Afvallen terwijl je aan huis gekluisterd zit?  Wij hebben een systeem ontwikkeld, waarbij dat mogelijk is. Juist nu er minder verleidingen zijn van uit eten gaan en gezellig wat drinken met zijn allen, is het een goede tijd om gezonder te gaan leven.

Met behulp van het PowerSlim leefstijlprogramma gaan we je nieuwe, gezonde voedingsgewoontes aanleren. Dagelijks:

  • eet je drie gezonde maaltijden
  • geniet je van drie lekkere tussendoortjes

Hartelijke groet van Astrid, Cyrelle, Manuela, Niesje, Rebecca, Tamara en Willy

 

 

Meer informatie?

Wil je weten of de PowerSlim@Home Challenge iets voor jou is? Laat dan je gegevens hieronder achter en we geven je telefonisch de eerste, noodzakelijke informatie. Daarna kun je besluiten of je wel of niet meedoet aan de PowerSlim@Home Challenge.

 

PowerSlim@Home past bij jou

Als blijkt dat het programma bij je past:

Stap 1

Maken we een afspraak voor een intake gesprek.  Dat gesprek kan plaatsvinden:

  • in onze vestiging te Veenendaal. We hebben royale spreekkamers en kunnen anderhalve meter afstand bewaren
  • online, via skype of zoom – in dat geval  adviseren wij je een goede weegschaal aan te schaffen en sturen we de PowerSlim producten naar je op.

Ga jij thuis aan de slag met het PowerSlim Starterspakket. Je betaalt hiervoor geen € 159,-. We geven € 10, –  korting, blijft over €  149,-.

Stap 2

We plannen een wekelijkse vervolgafpraak – als je wilt ook weer online. De producten die je nodig hebt, sturen we naar je op. Zien we elkaar in Veenendaal, dan kun je ze gelijk meenemen.

Stap 3

Je bent op je streefgewicht. Je krijgt van ons een cadeaubon van € 10,- voor elke kilo die je bent afgevallen. Dat bedrag mag je besteden aan afslankende lichaamsbehandelingen of gezichtsbehandelingen.

 

PowerSlim Ervaringen

Talloze vrouwen gingen je voor. Lees hun ervaringen op dit deel van onze website.

Karin collage min107kiloAlexandra collage min143kiloNancy collage min20kiloCorina collage min163kilo 2Mariska collage min161kiloNelda collage min17kilo